BATMAN CELEBRA EL 80è ANIVERSARI A GAVÀ

El superheroi al Centre Comercial Barnasud

  • Dijous i divendres de 17 a 21 i hores
  • Dissabtes de 12 a 14h i de 17 a 21h
  • Fins al 25 de maig de 2019

El Centre Comercial Barnasud acull l’esdeveniment Batman Expo 80 Aniversari, per commemorar el 80 aniversari de Batman i portar diversió per a tota la família.

batman

En l’exposició es poden veure diverses escultures de mida real d’alguns dels Batman més reconeguts de la història. A més, els visitants podran descobrir diverses dades curioses del superheroi en cadascuna de la vitrines, així com viure una experiència única, gràcies als jocs i videojocs protagonitzats pel superheroi més famós de DC Comics.


PUBLICITATA més, hi haurà una àrea de jocs on els nens i nenes podran gaudir amb una àmplia selecció de joguines i disfresses del seu superheroi favorit, mentre que per als adults es dedicarà un espai que celebra la història dels videojocs de Batman.

Amb la finalitat de contribuir a una experiència completa, els visitants del centre comercial podran realitzar-se fotografies en el photocall que el centre ha dissenyat especialment per a l’ocasió amb escenes de còmic de Batman.

 

Promoció amb tiquets de compra

Els clients que presentin un mínim de 2 tiquets de compra per un import igual o superior a 30€ (tiquets acumulats) en el Punt de Informació de Barnasud podran aconseguir a més un regal oficial de Batman.

 

MÉS INFORMACIÓ

data inici
09-05-2019
data fi
25-05-2019

lloc

Barnasud (Gavà)

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.