VISITA 3 ESPAIS DE BARCELONA EN FAMÍLIA AMB EL FAMILY FUN DIGITAL PASS

Visita el Zoo de Barcelona, el museu de cera i navega amb Las Golondrinas a un preu especial

Visita 3 espais de Barcelona en família! El “Barcelona family fun digital pass” t’ofereix descobrir tres espais de Barcelona amb una única entrada,

Coneix les criatures més salvatges i aprèn sobre la seva conservació i hàbitats al Zoo de Barcelona, observa les figures de cera més extravagants i fes un creuer per la costa amb Las Golondrinas.

Barcelona family fun digital pass

A més de tot això, també tindràs accés a una audioguia completa que t’ensenyarà tot sobre la història de Barcelona i els monuments principals i un descompte d’un 10 % en la teva pròxima compra.

Un pack perfecte per viure una aventura a Barcelona.

 

T’expliquem amb detall tot el que inclou aquest pack:

 

Zoo de Barcelona

Tindràs accés al Zoo de Barcelona, a les àrees de pícnic a l’aire lliure, la zona de jocs per a nens i nenes i a l’aplicació del Zoo de Barcelona descarregable en anglès, espanyol o català amb un mapa, i informació sobre els animals, els aspectes més destacats i  diferents jocs.

Visita 3 espais de Barcelona en família

La col·lecció de vida silvestre és una de les millors d’Europa.

🦒 Més informació sobre el Zoo de Barcelona AQUÍ

 

Museu de Cera de Barcelona

Podràs entrar sense cues al Museu de Cera de Barcelona i tindràs accés a 28 espais temàtics i més de 120 figures. Des de Pablo Picasso fins a Frida Kahlo, Greta Thunberg i Jack Nicholson.

Un projecte totalment renovat, tant en l’àmbit conceptual com de figures, on es combinen personatges emblemàtics i l’última tecnologia per a fer-te viure una experiència inoblidable.

Aquest és un museu que fascina als més petits, pel misteri i la màgia, i per les sensacions que els provoca: por, riure, emoció o tendresa. Serà una visita que els impactarà i que recordaran per sempre.

Visita 3 espais de Barcelona en família

🕯️ Més informació sobre el Museu de Cera de Barcelona AQUÍ

 

Creuer turístic Las Golondrinas

Si vols veure la ciutat de Barcelona des del mar, no hi ha res millor que agafar Las Golondrinas, embarcacions que ens portaran a fer una travessia pel port i el litoral de la ciutat.

Observa Barcelona des de l’aigua en un recorregut de 15 km. Accés a dues cobertes obertes per gaudir de les millors vistes de llocs emblemàtics de la ciutat.

⛴️ Més informació sobre Las Golondrinas AQUÍ

 

APP amb Audioguia Barcelona

Amb aquesta audioguia descobriràs Barcelona amb dades i històries. Compte amb 100 punts d’interès a la ciutat amb imatges d’alta qualitat, descripcions i comentaris d’àudio d’experts locals.

Mode sense connexió, mapes digitals interactius i navegació i itineraris a peu i amb transport públic.

A cada ubicació, des de la Rambla fins al Parc Güell i el Camp Nou, escoltaràs fins a dos minuts de context cultural.

 

10% de descompte en altres atraccions de Barcelona

Estalvia un 10% a la teva propera reserva! Troba un altre establiment que vulguis visitar i aplica el codi de descompte personal que t’enviaran per correu electrònic.MÉS INFORMACIÓ

Sortir amb nens i nenes a Barcelona

Comarca:

Barcelonès

Més informació