HALLOWEEN AL POBLE ESPANYOL. CREEPY FAMILY

Halloween al Poble Espanyol, dies de terror i diversió!

  • Fins al 12 de novembre de 2023
  • Viu dues experiències: Creepy Family i Creepy Extreme (per a públic adult)

CREEPY FAMILY

 

Halloween familiar al Poble Espanyol.

Els caps de setmana, durant el dia, el Poble Espanyol es convertirà en l’escenari de Creepy Family, un poble que ha estat maleït i en el qual les famílies hauran de resoldre un joc de pistes i entrar a dues cases encantades amb personatges divertidament terrorífics i molt misteri.

 

L’activitat es basa en un argument elaborat al voltant de l’encanteri de la Maligna Bruixa, que ha enverinat les carbasses dels horts del Poble, típiques d’aquesta temporada. Tots els habitants, en menjar-les, han quedat maleïts.

Creepy Family proposa un recorregut d’una hora / hora i mitja per un recinte animat per una trentena de personatges i durant el qual les famílies, amb el seu ingeni i habilitat, hauran de resoldre diferents proves terroríficament divertides i entraran a dues cases encantades plenes de misteris i ensurts. La seva missió serà trobar tots els ingredients necessaris per trencar el maligne encanteri i així salvar el Poble.

L’activitat Creepy Family, es farà els dies 21, 22, 28 i 29 d’octubre,  i els dies 1, 4, 5, 11 i 12 de novembre, de 10 a 18 hores.

S’ha de reservar cita en línia

CREEPY FAMILY

 

Halloween per a joves i adults al Poble Espanyol.

I, per primera vegada, també una versió pels adults més atrevits, tota una experiència pels veritables amants del terror i la por: Creepy Extreme, es farà del 21 d’octubre al 4 de novembre de les 19 h a mitjanit. Els visitants faran un recorregut guiat per més de 30 actors tematitzats de personatges terrorífics, a través dels espais del recinte, expressament ambientats, i hauran de resoldre proves i hauran de passar, si s’atreveixen, per les dues Scream Houses.

Una versió especialment adaptada i dissenyada per a joves i adults que vulguin passar una bona estona amb amics.

L’activitat es realitzarà de 19 h a la mitjanit els dies 21, 27, 28 i 29 d’octubre, els dies 1, 3 i 4 de novembre.

S’ha de reservar cita en línia

L’entrada a Creepy  (family / extreme) inclou la visita al Poble Espanyol.
 .MÉS INFORMACIÓ

data fi
12-11-2023

lloc

Poble Espanyol

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.