PARC D’ATRACCIONS MICRÓPOLIX, A MADRID

Parc d’atraccions a Madrid

Per a nens i nenes de 5 a 13 anys

Micropolix és un parc d’oci educatiu únic i pioner a Espanya.

Micropolix és tota una ciutat construïda en un recinte cobert de 9.000m2. Es troba a la localitat madrilenya de San Sebastián de los Reyes (parc comercial i d’oci Alegra).


PUBLICITATEstà estructurada en barris, carrers i places i compta amb edificis de diferents estils (antics i moderns) Dins de cada edifici hi trobarem un hospital, un supermercat, l’ajuntament, la biblioteca, un estudi de ràdio etc…

micrópolix

Jugant, descobrint, participant, investigant i practicant els nens i les nenes podran experimentar situacions quotidianes, aprendran les normes de convivència i els valors socials i aprendran a escollir i a prendre les seves decisions i a més ells seran els protagonistes de la vida de la ciutat.

Micropolix compta amb més de 30 espais temàtics on els nens i nenes poden jugar a desenvolupar fins a un centenar de professions diferents.

Hi trobareu: escola d’educació vial, circuit de conducció, escola d’aviació, estació de servei, missatgeria, plató de televisió, central de reciclatge, biblioteca, ajuntament, banc, hospital, laboratori d’investigació, disco, govern de micropolix, torre de bombers, acadèmia de policia, passarel·la de moda, ludoteca, institut de l’energia, productora de cinema, agència per a la investigació de coses estranyes etc…

Els adults no poden accedir a les activitats excepte com a públic al plató de televisió, al teatre, al cinema, la ràdio i la passarel·la. Però sí passejar per la ciutat i veure des de fora les activitats.

Gràcies al sistema de polseres de seguretat, es pot recollir als nens i nenes de forma segura i evitar que aquest surtin del recinte. Hi ha càmeres de seguretat i un equip de seguretat està permanentment dins la ciutat i també als accessos i a les sortides.

L’eurix és la moneda oficial que es fa servir a la ciutat. Tots els nens surten amb la mateixa quantitat de d’eurix (50) i hauran de gestionar-los mentre estiguin per la ciutat. Poden treballar i així guanyar eurix o fer servir els diners per rebre formació.

MÉS INFORMACIÓ

Micrópolix amb nens

Parque Comercial y de Ocio Alegra - Calle Julio Rey Pastor, 17 (28702 San Sebastián de los Reyes) - Madrid
Latitud i Longitud:
40.5659521, -3.611594
Mòbil:
917 99 00 00
Web:
http://www.micropolix.com/?#

Més informació

  • Accés des de l' A-1 (sortida 20), M50 i radial R2.
  • Autobusos: Línia 10 ( parada Hospital Infanta Sofía).
  • Pàrquing gratuït per a 5.000 cotxes

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.