CATALUNYA EN MINIATURA, A TORRELLES DE LLOBREGAT

Una exposició en miniatura pels minis de la casa

Catalunya en miniatura és un parc temàtic de maquetes a escala on podreu descobrir i veure els monuments, edificis i llocs més emblemàtics de Catalunya. Es troba a Torrelles de Llobregat, a pocs quilòmetres de Barcelona.
Visitar Catalunya en miniatura és una manera de viatjar diferent. Es pot conèixer el més bonic de Catalunya en un sol dia. És com un museu a l’aire lliure, envoltat de natura on podrem fer un recorregut pels paratges més bonics. L’itinerari es pot fer en poc més d’una hora, depèn del temps que ens entretinguem en cada punt.

Es pot jugar a endevinar el nom del monument o lloc d’interés o mirar els cartells que acompanyen a totes les maquetes on apart del nom, hi ha escrit la comarca, l’estil arquitectònic i altres dades d’interès. És interessant prendre nota del que més ens hagi agradat per després fer-hi una visita.

Catalunya en miniatura és una mostra viva a escala que evidencia la realitat cultural de tota Catalunya i que pretén donar a conèixer millor les característiques concretes dels seus pobles i de les  seves tradicions.

Es va inaugurar l’any 1983 i s’ha posicionat com el complex turístic i cultural en miniatura més gran del món.

El recorregut per aquesta peculiar exposició, on hi ha més d’un centenar de maquetes, es pot fer de dues maneres: seguint un camí molt ben senyalitzat o en tren.

Catalunya en miniatura.

Serveis del Parc: punt d’informació, farmaciola, cadira per a discapacitats, botiga de records,  restaurant amb terrassa, amfiteatre d’espectacles per a infants, zona de pícnic, tren de passatgers i parc infantil.

➡ Compra les teves entrades de Catalunya en miniatura AQUÍ


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Catalunya en Miniatura

Disseminats s/n08629 Torrelles de LlobregatBarcelona

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.3602770, 1.984139
Telèfon:
93 689 09 60
Web:
http://www.catalunyaenminiatura.com/

Més informació

➡ Compra les teves entrades de Catalunya en miniatura AQUÍ

Com arribar-hi
  • En cotxe: Anar direcció Sant Vicenç dels Horts  fins la rotonda on s'indica Torrelles de Llobregat. Quan arribeu a Torrelles de Llobregat ja està indicat el Parc Catalunya en Miniatura.
  • En transport públic: Des de Barcelona es pot agafar la línia 62 que té parada a 5 minuts del parc. Té la parada al c/ Riera Blanca xamfrà amb c/ Travessera de les Corts. “Soler i Sauret"  93 632.51.33, a Barcelona.
  • En tren - Parada a St. Vicenç dels Horts i una vegada allà agafar l'autobus de "Soler i Sauret".

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.