MUSEU DEL BARÇA, A BARCELONA

El museu més visitat de Catalunya

Josep Lluís Núñez va fundar el Museu del Futbol Club Barcelona l’any 1984. Des d’aleshores s’ha convertit en el museu més visitat de Catalunya i en un punt de referència per altres clubs que han volgut recollir també la seva història en un museu.

Està considerat el millor museu de futbol del món.

El Museu ocupa una superfície de 3.500 metres quadrats.

A l’inici hi trobem una sala dedicada a Joan Gamper, fundador del club, que als anys 20 ja va tenir la idea de fundar un museu però que per diferents raons no es va portar a terme.

El seu somni el va fer realitat Josep Lluís Núñez amb la creació del museu que va ser una experiència pionera i que amb els anys s’ha convertir en una visita obligada per a molts turistes que venen a Barcelona i pels amants del futbol i els seguidors del Barça.

El Museu fa un recorregut per la història centenària del club. Veurem exposats els trofeus més importants que han aconseguit les diferents seccions.

Hi ha fotografies, material esportiu de totes les èpoques, audiovisuals i articles i records que emocionaran als nostàlgics. Un espai on veurem les grans llegendes que han format part del FC Barcelona, jugadors, directius etc…i tot tipus d’objectes relacionats amb l’equip, els  jugadors i la societat.

Contempla les Lligues i les Lligues de Campions guanyades pel FC Barcelona al llarg de la seva història.

Un espai on veurem les grans llegendes que han format part del FC Barcelona, jugadors, directius etc…i tot tipus d’objectes relacionats amb l’equip, els  jugadors i la societat.

Espai Messi. Zona dedicada al crac argentí Leo Messi, on es poden veure les seves Pilotes d’Or i les Botes d’Or, a més de poder gaudir de tots els seus gols a través de 2 taules interactives.

També hi trobarem la Col·lecció Futbolart – Pablo Ornaque, un munt d’objectes curiosos i antics, relacionats amb la història d’aquest esport, des del segle XIX fins l’actualitat.

És la col·lecció més important del món relacionada amb el futbol.

El museu organitza exposicions temporals i compta amb un fons artístic d’obres relacionades amb el món de l’esport d’artistes tan importants com Dalí, Miró, Tàpies Segrelles o Subirachs. També té un centre de documentació, biblioteca, hemeroteca, arxiu de fotos, documentals i vídeo.

 Camp Nou Experience

Una manera diferent de visitar el Museu del FC Barcelona és amb el Tour Camp Nou, que permet visitar tots els racons de les instal·lacions.

Ens passejarem pel vestidor que fan servir els equips visitants, la llotja presidencial, la sala i les cabines de premsa, el túnel que porta al terreny de joc, tindrem una panoràmica de l’estadi des de diferents punts de vista i podrem visitar espais normalment restringits al públic.

 

Hi ha la possibilitat de llogar un audioguía (en set idiomes: català, castellà, anglès, francès, italià, alemany i holandès)  perquè no perdre cap detall de tota la història del club i les anècdotes més divertides.

➡  Compra l’entrada pel Museu del Barça AQUÍ

.

La Botiga del Barça

La visita al museu acaba a la botiga, el  punt de venda oficial on hi ha tots els articles oficials del Barça i més de 3.000 productes per a tota la família.

Hi ha diferents serveis: estampació de nom i número de dorsal, fotos amb els teus ídols, el Còrner Museu per endur-te part de la història del teu club centenari com la samarreta del centenari, la pilota històrica o litografies i el Còrner Barça Toons, amb articles dissenyats i pensats per als blaugranes més petits de la casa.
Per Nadal, vine a Barçaland

Gaudeix d’un recorregut guiat pel Camp Nou, amb dinar, regals, jocs i molt més!

Participa en molts jocs i tallers festius divertits i activitats tradicionals de Nadal, com fer ‘cagar el tió’. Coneix Santa Claus i al Patge Reial i, gaudeix de moltes activitats esportives com el bàsquet al carrer, el futbol al carrer i altres activitats i sorpreses amb temàtica del  Barça.

Què s’inclou?

  • Entrada pel recorregut bàsic (Camp Nou i Museu del Barça).
  • Accés a totes les atraccions i activitats de Nadal.
  • Dinar a un dels restaurants del Camp Nou.
  • Un regal de la Botiga del Barça al Camp Nou.
  • 1 entrada gratuïta per a qualsevol partit de Palau i Johan durant aquestes dates.
  • Descomptes en productes del Barça.

 

MÉS INFORMACIÓ

Museu del Barça

Avinguda d'  Arístides Maillol, s/n (al costat de l'estadi del Camp Nou)Accés número 7

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3805692, 2.119777
Web:
http://www.fcbarcelona.com/

Més informació

➡  Compra l'entrada pel Museu del Barça AQUÍ .  
 Com arribar-hi
  • Pàrquing gratuït
  • Metro Collblanc (L5)
  • Metro Palau Reial i Maria Cristina (Línia 3)
.

Barçaland, només per Nadal

.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.