LUMAGICA A CATALUNYA

Una innovadora i màgica experiència de llums

  • Fins al 8 de gener de 2023, a Catalunya en Miniatura

El parc es troba situat a les instal·lacions de Catalunya en Miniatura a la localitat de Torrelles de Llobregat. Compta amb un recorregut que es fa a peu on trobareu  figures interactives de gran format fetes amb llums de colors i efectes especials.

LUMÀGICA A CATALUNYA

Aquestes figures representen animals i motius de tot el món i han estat disposades al llarg del recorregut agrupat segons els diversos continents. Cada vegada que el visitant travessa un dels túnels màgics de llum que es troben durant el recorregut, apareix en un nou continent ple d’animals, llums, sons i olors.

 Durant la visita també podreu gaudir d’un conte digital gratuït per a totes les edats al que es pot accedir des de la pàgina web o des dels codis QR del parc. Aquest explica la història d’en Max, un nen que supera la por a la foscor gràcies als somnis de Lumagica.

El recorregut comença amb la visita a Amèrica, Oceania i l’Antàrtida. Posteriorment, us endisareu en el món de Catalunya en Miniatura per veure les maquetes de molts dels edificis representatius de la nostra cultura. Algunes de les maquetes, com per exemple la Sagrada Família o el Camp Nou,s’han il·luminat expressament per l’ocasió. Després de visitar Catalunya en Miniatura, el recorregut segueix en direcció a Àsia, Àfrica i Europa.

LUMÀGICA A CATALUNYA

Arribats al Poble Europeu, gaudireu de l’ambient del mercat gastronòmic nadalenc amb una oferta variada de menjars de tot el món. Trobarem plats com el Goulash, els fideus asiàtics, entrepans de tota mena, gofres i molt més. També podreu degustar una boníssima xocolata desfeta de primera qualitat.

Abans de finalitzar el recorregut, vistareu l’espai destinat la Carta dels desitjos i a l’Acció responsable. L’amfiteatre acull una gran butaca il·luminada on podreu fer-vos fotos penjar els vostres desitjos.

També hi ha un espai solidari que recaptarà diners per milllorar el benestar de les persones amb diversitat funcional.

LUMÀGICA A CATALUNYA

Si voleu gaudir d’una experiència encara més especial, amb l’entrada de les 19:30 h es pot reservar el Sopar màgic amb els Elfs, un sopar exclusiu i temàtic al menjador principal de Lumagica per a tota la família que es podrà degustar després de visitar el recorregut de llums.

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.