EL PARC DE CAN RIUS, A CALDES DE MONTBUI

Jocs infantils de fusta per a nens

El Parc de Can Rius, es troba a Caldes de Montbui, al marge occidental de la riera.


PUBLICITATEs tracta d’un parc de 13.000 metres que compta amb una zona de jocs infantils que dispararà la imaginació dels més petits.

Són jocs de fusta que simulen vaixells, torres de defensa, animals etc..

La zona de jocs és molt àmplia i poden anar amunt i avall, d’un joc a l’altre i ho passaran d’allò més bé.

A banda d’aquest espai trobarem una taula de tennis de taula (caldrà que portem pales i pilota), una pista de bàsquet, un petit camp de futbol amb porteries i una zona de jocs de taula on les mateixes taules porten el tauler incorporat (haurem de portar nosaltres les fitxes, ja siguin d’escacs, dames etc…)

En aquest Parc tots els membres de la família trobaran el seu espai. Hi ha taules per fer pícnic i una zona de barbacoes (les barbacoes no funcionen tot l’any. A  partir de l’Abril està prohibit fer foc).

També es pot fer una passejada i gaudir del conjunt de vegetació del parc (pi blanc, cedre d’Atlas, lledoner,  oliveres, teix,  roure martinenc,  photinia o quercus surer). Alguns arbres i arbustos porten el nom en plaques que podrem veure a terra.

L’any 1878 es van plantar la majoria d’arbres que actualment encara es conserven. El Parc es trobava al costat del balneari Can Rius i els banyistes i vianants hi venien a passejar.

Des de l’Ajuntament de Caldes de Montbui s’ha volgut conservar la vegetació original i mantenir l’essència de jardí de passeig i esbarjo que va tenir fa anys.Al final del jardí trobem un mirador des d’on veurem la riera, l’església i un dels balnearis que formen part de la vila termal de  Caldes de Montbui.

MÉS INFORMACIÓ

Parc de Can Rius

Carrer del Pont, 13 (08140 Caldes de Montbui) - Barcelona
Latitud i Longitud:
41.6359310, 2.159676

Més informació

Indicacions
  • Els gossos han d'anar lligats amb la corretja.
  • Està prohibit trepitjar la gespa.
  • Les barbacoes poden utilitzar-se tot l'any.

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.