EL PARC DELS COLORS, A MOLLET DEL VALLÈS


Un joc de llums, ombres i aigües

El Parc dels Colors es troba a Mollet del Vallès.

És obra dels arquitectes Enric Miralles i Benedetta Tagliabue  que van voler que aquest parc parlés sol, que fes de nexe d’unió entre els veïns, i que hi poguessin confluir el passat, el present i el futur. Al mateix temps té tots els elements perquè en puguin gaudir grans i petits.

És un parc amb molta simbologia, on cada espai representa una característica concreta de la ciutat.

El Parc, de 34.000 metres quadrats de superfície, es troba entre  l’avinguda de Caldes de Montbui i els carrers de l’Agricultura i de Francesc Layret.

La primera impressió que tenim quan arribem al Parc dels Colors és que es tracta d’una esplanada a ple sol, però a poc a poc descobrim el simbolisme que té i veiem que tot i tenir poques ombres i força desnivells, hi ha molts jocs infantils que s’adapten a diferents edats.

Hi ha també una pista de petanca, fonts d’aigua potable, un escenari per fer actuacions i lavabos públics.

El parc està format per diferents eixos temàtics. La part natural la trobem en l’aigua que apareix i desapareix com si es tractés de la pluja, amb fonts que representen el riu Besòs.

La tecnologia està representada en les llums que a la nit il·luminen el parc.

També hi ha un amfiteatre que alhora serveix de mirador de tot el parc,  un edifici en suspensió que representa la ciutat industrial metropolitana,  una arquitectura ben especial que representa el futur en forma de graffitis, grans lletres suspeses a l’aire que deixen la seva ombra a terra, i una ciutat agrària que queda palesa en les zones verdes del parc.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Parc els Colors

C/ Francesc Layret

Mollet del Vallès

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.5439017, 2.2057434

Com Arribar-hi

Més informació