SORTIDETES PER FER AMB NENS PETITS A CATALUNYA

Excursions per fer amb nens petits!

Si voleu fer una sortideta a la natura i els vostres nens són petits, des de Sortir amb nens us donem idees per fer sortidetes amb els nens més petits de la casa perquè no es cansin i els resulti una activitat divertida.

Amb aquestes sortidetes volem que els infants tinguin el seu primer contacte amb la natura amb una sortideta que els deixarà un bon record.

A Sortir amb nens t’expliquem sortides senzilles sense dificultat i adaptades pels cotxets de bebè. Agafem les motxiles?

 

 

El bosc encantat de Gurb

Passejada tranquil·la al bosc màgic d’Osona.

Bosque encantado de gurb

Recorregut planer i no massa llarg  on els nens petits descubriran diferents animals i escultures de fusta.

Al llarg de l’excursió hi ha rètols de fusta que ens indiquen el nom de les plantes i dels arbres que ens anirem trobant.

Mira com arribar-hi ➡ AQUÍ
 

 

El pantà de Vallvidrera

Hi ha un camí circular que dóna tota la volta i que permet fer una passejada tranquil·la. És un espai per passejar amb família i una oportunitat per descobrir els habitants del pantà:  l’anomenada granota verda, la reineta i els gripauets etc… i descobrir la fauna i flora que l’envolten.

Mira com arribar-hi ➡ AQUÍ

 

La Via Nicolau al Berguedà

Els nens es divertiran passant per diferents túnels i per la passarel·la del Nicolau, un pont penjant de 35 metres.

VIA NICOLAU

En el camí també hi trobareu el mirador de la Vall del Bastareny des d’on us podreu relaxar amb les meravelloses vistes que ens ofereix.

Mira com arribar-hi ➡ AQUÍ

La Bassa d’Arres a la Vall d’Aran

La Bassa d’Arres es troba a a 1.560 metres d’altitud i s’hi pot arribar en cotxe.

L’espai compta amb unes graelles, una font i unes taules on podrem fer un pícnic gaudint de les vistes del petit estany.

mines victoria

Des d’aquest punt poden alguna passejada, donar la volta a la bassa i si és estiu podrem observar els capgrossos que es converteixen en petites granotetes.

Mira com arribar-hi ➡ AQUÍ

L’arborètrum a Lleida

El Jardí botànic de Lleida.

Espai únic de gairebé 7 hectàrees de terreny, on trobareu una completa col·lecció de plantes vives de més de mig miler d’espècies d’arbres i arbusts.

I podreu apadrinar un arbre!

Mira com arribar-hi ➡ AQUÍ