GLOBAL YOGA CONGRESS 2018

Ioga per nens i famílies al Global Yoga Congress a Barcelona

Amb activitats per a nens de totes les edats i famílies

  • Congress: 12, 13 i 14 d’ octubre
  • PostCongress: 10 de novembre

Arriba la segona edició del Global Yoga Congress 2018 (GYC) by Cacaolat Veggie, que ve carregat d’activitats per als més petits. Organitzat per YogaOne, l’esdeveniment vol apropar el ioga a tots els públics i a totes les edats.

El congrès té un programa especial per nens i famílies els dies 12, 13 i 14 d’octubre i s’oferiran classes de ioga per nens, ioga en família, ioga per adolescentes, mindfulness per nens, espais de joc per als més petits i concerts, així com un espai de foodtrucks amb menjar saludable.

global yoga congress

No és necessari haver practicat abans: els nens a partir de 3 anys podran viure la seva primera experiència amb aquesta pràctica que tants beneficis els aporta, o seguir fent-ho si ja ho han fet abans. Durant el Congress impartirà classes Cayetana Ròdenas, tota una experta en la materia, especialitzada en formacions internacionals de professors de ioga per nens.

Per als nens una classe de ioga es converteix en un joc, ja que els aporta molts beneficis. Apropar a nens i adolescent a la pràctica del ioga, la relaxació, la respiració conscient, la meditació o el mindfulness s’està popularitzant cada vegada més a escoles de tot el món: els nens milloren el seu rendiment i la convivència a les aules. Els experts asseguren que contribueix a la concentració, a que aprenguin a relaxar-se, redueixin els seus nivells d’ansietat, comencin a ser conscients del seu propi cos, augmentin la seva capacitat d’aprenentatge, atenció, percepció i memòria.

global yoga congress

El Global Yoga Congress 2018, que té lloc a l’escola Padre Damián Sagrados Corazones de Barcelona, oferirà més de 230 activitats i reunirà a més de 90 dels més grans mestres de ioga de tot el món en un esdeveniment únic que consolida la ciutat com a capital del ioga al sud d’Europa.

A més, hi haurà un PostCongress 2018, el 10 de novembre, un esdeveniment solidari que servirà per recaptar fons per apropar el ioga a les presons i facilitar així la reinserció.

MÉS INFORMACIÓ

data inici
12-10-2018
data fi
14-10-2018

lloc

Col·legi Pare Damià Sagrats Cors
Avda. Vallvidrera, 10 (08017 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.426790, 2.092820
E-mail:
info@globalyogacongress.com
Web:
https://www.globalyogacongress.com/?#

Més informació

Yoga Family - Compra la teva entrada

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.