MIRADOR UNLIMITED BARCELONA, LES MILLORS VISTES DE LA CIUTAT

Situat al bell mig de Barcelona, al capdamunt de la Torre Urquinaona, el mirador Unlimited Barcelona, ens permet contemplar una de les millors postes de sol de la ciutat comtal.

 

mirador Unlimited Barcelona

 

El mirador més alt del centre de Barcelona!

Inaugurat al públic el mes de març de 2022, el mirador Unlimited Barcelona, a 70 metres d’alçada, és el mirador més elevat del centre de la ciutat. I no us heu de preocupar per la seva alçada vertiginosa, ja que podreu pujar en ascensor fins a la planta 20 de la Torre Urquinaona, on es troba el mirador. Així, en arribar a dalt de tot, i gràcies a més d’una vintena de finestrals, tindreu una espectacular vista panoràmica de 360º.

Unlimited Barcelona ofereix les millors vistes amb el menor esforç, fent que sigui ideal per a persones de totes les edats!

mirador Unlimited Barcelona

Els més petits de la família podran descobrir la ciutat a vista d’ocell!

El que destaca d’aquest mirador, és que ofereix una experiència inoblidable per a que nens i nenes descobreixin la ciutat des de les alçades. Inclòs en el preu de l’entrada, podran gaudir d’una activitat que els permetrà situar els edificis i monuments més importants de la ciutat i descobrir-ne els secrets amagats. I com a recompensa, al final, rebran un premi sorpresa!

A la vegada que els petits i petites de la família gaudeixen del seu joc, pares i mares podreu escoltar la vostra audioguia a través dels vostres telèfons mòbils.

A més a més, dins la torre trobareu exposades obres d’artistes locals, ja que Unlimited Barcelona les exposa al públic de manera gratuïta.

mirador Unlimited Barcelona

Obert al públic tant de dia com de nit

Pel que fa al preu de les entrades, dependrà del moment en què es vulgui fer la visita. Hi ha entrades per adults des de 12 €, amb un preu reduït per a nens d’entre 5 a 14 anys de 10 €, per a visitar-lo durant el dia. Tots els menors de 5 anys tenen entrada gratuïta. A més a més, si sou una família de 4 persones, teniu un preu especial de 9 € per entrada.

mirador Unlimited Barcelona

Per a contemplar la posta de sol, el preu és de 22 € per adult amb una copa (12 € per a nens).

I si voleu gaudir d’una vetllada en parella o amics per veure  la ciutat de nit mentre preneu una copa podeu comprar les entrades de Night Experience. El preu és de 24€ i inclou un combinat, en aquest cas només per adults.

Horaris

Obert tots els caps de setmana i festius de l’any, de 10 a 22 hores.
Obert tots els dies de juliol i agost, de 10 a 22 hores.

 

COMPRA LES ENTRADES AQUÍMÉS INFORMACIÓ

lloc

Torre Urquinaona
Plaça d'Urquinaona, 6, 08010 Barcelona

Comarca:

Barcelona
Telèfon:
+34 670 067 577
E-mail:
info@unlimitedbarcelona.com
Web:
https://www.unlimitedbarcelona.com/

Horari

Obert tots els caps de setmana i festius de l’any, de 10 a 22 hores.
Obert tots els dies de juliol i agost, de 10 a 22 hores.

Més informació

COMPRA LES ENTRADES AQUÍ