ELS MILLORS MIRADORS DE BARCELONA

Vols saber des d’on podràs tenir les millors vistes de Barcelona?

La ciutat de Barcelona compta amb molts punts estratègics per veure la ciutat. Hi ha miradors a l’aire lliure, en terrasses, en monuments, edificis, en espais públics i privats… Fins i tot des d’un helicòpter pots tenir les millors panoràmiques.

 

Unlimited Barcelona

Situat al bell mig de Barcelona, al capdamunt de la Torre Urquinaona, el mirador Unlimited Barcelona, ens permet contemplar una de les millors postes de sol de la ciutat comtal.

miradors de Barcelona

Es troba a 70 metres d’alçada, i gràcies a més d’una vintena de finestrals, tindreu una espectacular vista panoràmica de 360º.

Pels més petits, hi ha una activitat que els permetrà situar els edificis i monuments més importants de la ciutat i descobrir-ne els secrets amagats. I com a recompensa, al final, rebran un premi sorpresa!

Mentre gaudeixen del seu joc, els adults podreu escoltar una audioguia a través del telèfon mòbil.

Compra les entrades AQUÍ

 

Mirador de la Torre Glòries

Mirador i museu: 2×1

Primer, entra al subsòl i veu la ciutat com mai. Un museu interactiu amb tecnologia punta farà que Barcelona cobri vida davant dels teus ulls.

A continuació puja en ascensor fins a la planta 30 -la torre d’observació més alta de la ciutat- i contempla les teulades banyades pel sol, des de Montjuïc fins a la Sagrada Família. La forma circular de la Torre Glòries garanteix unes vistes de 360°.

miradors de Barcelona

Finalment, submergeix-te a l’art pujant a Cloud Cities Barcelona, ​​una obra d’art flotant de Tomás Saraceno que et permetrà viure una experiència única levitant a dalt d’un dels monuments més destacats de la ciutat.

Més informació AQUÍ

 

Telefèric de Montjuïc

El telefèric de Montjuïc és un mitjà de transport modern i atractiu per arribar fins la part alta de la muntanya. Constitueix una atracció per a grans i petits ja que permet veure Barcelona i el Port des de l’aire.

miradors de Barcelona

Hi ha un desnivell de 84,5 metres, amb unes altes mesures de seguretat i està totalment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. I compta amb 3 parades. A la parada del Mirador de l’alcalde, podem gaudir d’una panoràmica del port de Barcelona. El terra, obra del pintor Joan J.Tharrats, és molt original  ja que està fet amb ceràmiques i trossos de vidre d’ampolles. Al mirador també trobem una font, dissenyada per Carles Buigas, i, una escultura Homenatge a Barcelona, de Josep Maria Subirats.

Més informació AQUÍ

 

Telefèric de Barcelona

El telefèric del port de Barcelona és l’atracció perfecta per anar amb nens i nenes. El telefèric sobrevola l’arquitectura modernista i els bulliciosos carrers de la capital catalana, oferint una vista panoràmica increïble.

miradors de Barcelona

El telefèric del port creua el port històric de Port Vell i connecta el turó de Montjuïc amb el barri marítim de la Barceloneta.

Més informació AQUÍ

 

Vol en helicòpter sobre Barcelona

Sobrevola la costa amb un emocionant tour en helicòpter per Barcelona! Contemplar des del cel la ciutat comtal i reconèixer els principals edificis, carrers o avingudes… Contemplar la característica Eixample, els seus límits amb el mar i la muntanya…

miradors de Barcelona

Un espectacle incomparable.

 

Mirador de Colom

Des de dalt del monument podem veure una panoràmica preciosa de tot el seu voltant. Però aquest emblemàtic monument va més enllà de la seva funció de mirador, gràcies a ell podem descobrir història i gaudir amb els més petits de la casa.

miradors de Barcelona

Més informació AQUÍ

 

Carretera de les aigues

Una carretera serpentejant als peus de Collserola.

miradors de Barcelona

En bicicleta o a peu, el passeig de les aigües ens ofereix les millors panoràmiques de Barcelona des de diferents punts de vista.

Més informació AQUÍ

 

Àrea panoràmica del Tibidabo

L’Àrea Panoràmica, és un espai de lliure accés dins del Parc d’atraccions Tibidabo. Podreu gaudir  de les millors vistes de Barcelona sobrevolant la ciutat en un avió centenari o des de la sínia mirador, des e la roda o lAtalaia

miradors de Barcelona

Més informació AQUÍ

 

 

Mirador del Museu Nacional

Des de les escales d’accés al Museu Nacional i des de les terrasses tindrem unes vistes boniques de la ciutat. A les terrasses hi ha uns plafons que indiquen els punts d’interès.

miradors de Barcelona

 

Mirador del Centre Comercial Les Arenes

Puja al mirador circular del Centre Comercial Les Arenes i gaudeix d’una panoràmica de 360°. Podràs veure la Plaça Espanya, amb les torres venecianes, la font, i també el Palau de Montjuïc i l’antena olímpica, les quatre columnes de Puig i Cadafalch, el Parc de Joan Miró.. I altres punts de la ciutat.

miradors de Barcelona

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.