TELEFÈRIC DE MONTJUÏC

Puja al telefèric de Montjuïc i gaudeix d’unes vistes increïbles de Barcelona

El telefèric de Montjuïc és un mitjà de transport modern i atractiu per arribar fins la part alta de la muntanya. Constitueix una atracció per a grans i petits ja que permet veure Barcelona i el Port des de l’aire.Els viatgers podran gaudir d’un trajecte de 750 metres.

telefèric de montjuïc

Hi ha un desnivell de 84,5 metres, amb unes altes mesures de seguretat i està totalment adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. En total el telefèric de Montjuïc compta amb 55 cabines que faciliten la visió panoràmica des de tots els angles.

Les finestres superiors dels laterals són practicables, per afavorir la ventilació.

Les portes s’obren automàticament a l’entrar a cada estació i es tornen a tancar de la mateixa manera a la sortida. L’accés a les cabines és fàcil perquè el terra queda a la mateixa altura de les andanes. El telefèric pot transportar 2000 persones cada hora i cadascuna de les cabines té una capacitat per a 8 persones assegudes.

telefèric de montjuïc

Les 3 estacions del telefèric

L’estació inferior, anomenada Parc Montjuïc, està adossada a l’estació superior del funicular de Montjuïc, que serveix d’enllaç (cada 10 minuts) amb la xarxa de metro a través de l’estació de Paral·lel.  Hi ha un ascensor entre el vestíbul i l’andana del funicular, per facilitar l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

L’Estació Mirador,  situada a l’altura del Mirador de l’Alcalde (*), disposa d’una única andana per a l’embarcament i desembarcament de passatgers en sentit baixada. La sortida i entrada de les cabines es fa de manera automàtica.

L’estació superior, anomenada Estació Castell, està situada a la part exterior del recinte murallat del Castell de Montjuïc. Situada a 173 metres sobre el nivell del mar, des del vestíbul podrem veure una panoràmica espectacular de la ciutat i el port de Barcelona.

telefèric de montjuïc

(*) Mirador de l’alcalde: És un punt des d’on podem gaudir d’una panoràmica del port de Barcelona. El terra, obra del pintor Joan J.Tharrats, és molt original  ja que està fet amb ceràmiques i trossos de vidre d’ampolles. Al mirador també trobem una font, dissenyada per Carles Buigas, i, una escultura Homenatge a Barcelona, de Josep Maria Subirats.

Compra les entrades pel Telefèric de Montjuïc AQUÍ

⚠️ No s’ha de confondre amb el telefèric de Barcelona que creua el port històric de Port Vell i connecta el turó de Montjuïc amb el barri marítim de la Barceloneta ⚠️
MÉS INFORMACIÓ

Telefèric de Montjuïc

Avinguda Miramar, 3008038 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3720682, 2.185795
Telèfon:
934 65 53 13
Web:
http://www.telefericdemontjuic.cat/?#

Més informació

Compra les entrades pel Telefèric de Montjuïc AQUÍ  
Com arribar-hi
  • Metro: LÍNIES 2 (lila) i 3 (verda) Parada Paral·lel i des d'aquí s'agafa el funicular de Montjuïc que ens portarà fins el telefèric.
  • Barcelona Bus Turístic: parada Telefèric de Montjuïc
  • BUS  50 / 55 / 61 / Parc Montjuïc
Horaris
  • Gener, febrer, març:  de 10 a 18 hores
  • Abril, maig: de 10 a 19 hores
  • Juny, juliol, agost, setembre: de 10 a 21 hores
  • Octubre: de 10 a 19 hores
  • Novembre, desembre: de 10 a 18 hores
  • Els bitllets d’anada i tornada permeten fer un recorregut complet, amb parada a totes les estacions, al llarg del dia d’adquisició. L’empresa operadora té previst oferir descomptes i preus especials per a diferents col·lectius, en funció de la temporada. Hi ha màquines expenedores de bitllets a l’estació Parc Montjuïc.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.