VINE A CAIXAFORUM BARCELONA I DESCOBREIX TOTS ELS PLANS PER FER EN FAMÍLIA

Viu l’experiència CaixaForum en família!

A Caixaforum Barcelona pots gaudir d’una experiència familiar completa i passar tot el dia fent activitats en família. Tenen una àmplia programació d’activitats familiars: tallers, espectacles, exposicions i una activitat per a petits cinèfils on es projecten pel·licules per a infants.

I fins i tot us podeu quedar a dinar al restaurant del centre d’estil modernista

Coneixeu tota la programació i no us perdeu res!

Caixaforum Barcelona

 

 

Espectacles

Estació Paradís

 • De l’1 al 10 d’abril de 2023
 • Per a infants a partir de 7 anys

En una estació de tren hi ha una vella titellaire, però no recorda què hi fa, allà. Sola, emprèn l’aventura de recordar qui va ser, i la seva única pista per esbrinar-ho serà l’amor cap a la seva parella i els seus titelles, desats en una maleta vella.

Una història que ens col·loca davant de realitats com ara la vellesa, la vulnerabilitat i la soledat. Aquesta anciana que espera en escena, sola, som totes i cadascuna de les persones, nenes o adultes, que ens asseiem, amb el bitllet a la mà, en la foscor de la sala: esperant, observant, aprenent qui som.

Compra les teves entrades – Caixaforum Barcelona

Cinema: Petits Cinèfils

Viu una experiència cinèfila a CaixaForum amb una selecció de pel·lícules per a construir la mirada dels espectadors més petits.

Al principi de cada sessió, un educador presentarà la pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne. A més, podreu descarregar-vos contingut educatiu extra sobre la pel·lícula, per ampliar l’experiència en família a casa.

Mireu la programació AQUÍ

 • Arrietty i el món dels remenuts, de l’1 al 8 d’abril de 2023
 • El viatge de Chihiro, del 15 al 22 d’abril de 2023
 • El recuerdo de Marnie, 29 d’abril i 3 de juny de 2023
 • La ponyo al penya-segat, del 10 al 17 de juny de 2023

Més informació sobre el cicle de Petits Cinèfils

 

 

Tallers familiars

 

Artefacte: una casa objecte. Creat per l’artista Regina Giménez

 • Fins al 2 d’abril de 2023
 • Per a infants a partir de 4 anys
 • Activitat gratuïta semidirigida

Què és un Artefacte? Un moble versàtil, una obra d’art o material per a un taller… Totes aquestes coses és Artefacte: un dispositiu mòbil, a mig camí entre la instal·lació artística i el recurs pedagògic, dissenyat específicament per acollir propostes de mediació i materials creats per artistes i dinamitzats per un educador o educadora.

En aquest taller convertirem les estructures de fusta de l’Artefacte en un collage que anirà prenent la forma d’una casa objecte. Inspirant-nos en la pel·lícula dels arquitectes Ray i Charles Eames House: After five years of living (1955), descobrirem que una casa té una doble forma: actua com a contenidor i com a contingut. Per això, una casa també és un objecte que ens parla de formes de vida i de maneres d’habitar. Jugant amb els blocs geomètrics, explorarem els conceptes d’espai, volum, forma i color.

Els participants podran activar totes les peces que componen l’Artefacte i reinventar amb les seves propostes el concepte de casa i les infinites possibilitats que té.

Més informació sobre el taller “Artefacte” a Caixaforum Barcelona

 

Exposicions familiars a Caixaforum Barcelona

Visita-taller familiar: Col·lecciono col·leccions

 • Fins al 26 de març de 2023
 • A partir de 6 anys

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l’exposició, basat en un tema principal, i un taller al final a càrrec d’un educador o educadora.

Visita en família: Radiografia d’una mòmia

 • Del 10 de desembre al 19 de març de 2023
 • A partir de 8 anys

En aquesta visita en família aprendrem a observar i analitzar les mòmies de l’antic Egipte i descobrirem alguns dels secrets que amaguen.

Caixaforum Barcelona

Visita taller familiar: XIX. El segle del retrat

 • Del 3 de març al 28 de maig de 2023
 • A partir de 8 anys

Una visita pensada especialment per a famílies que inclou un recorregut per l’exposició, basat en un tema principal, i un taller al final a càrrec d’un educador o educadora.

Més informació: Exposicions familiars a Caixaforum Barcelona

 

 

Experiències immersives per a famílies

Més informació sobre les experiències immersives a Caixaforum Barcelona

I moltes més!

 

Bonus track: Symphony

 • A partir de 8 anys

Caixaforum Barcelona

Descobreix la música amb una experiència immersiva audiovisual única, gràcies a la tecnologia de realitat virtual.

Un viatge a través de les emocions i la música, de la mà del director d’orquestra Gustavo Dudamel i la Mahler Chamber Orchestrain.

Més informació i compra d’entrades AQUÍ  

 

Preguntes freqüents:

• Els menors de 3 anys tenen l’entrada gratuïta, però n’han d’adquirir el tiquet. Per fer-ho, s’ha de seleccionar a l’apartat de promocions l’opció “menors de 3 anys”.
• Els nens i nenes han d’anar acompanyats, com a mínim, d’un adult. Tots els assistents a l’activitat n’han de reservar una entrada.

  

 

MÉS INFORMACIÓ

data inici
01-04-2023
data fi
02-04-2023

Més informació