MUSEU MOCO DE BARCELONA

Museu Moco de Barcelona, Museu d’Art Modern i Contemporani

  • 25 Carrer de Montcada, 08003, Barcelona

El Museu Moco de Barcelona està situat al Palau Cervelló, antiga residència de la família noble Cervelló fins al segle XVIII. El lloc s’ha adaptat per crear un gran espai d’art modern contemporani i art del carrer. Es tracta del segon lloc del Museu Moco, després d’Amsterdam.

Podràs admirar les obres d’Andy Warhol, Banksy, Salvador Dalí, Damien Hirst, David LaChapelle, Jean-Michel Basquiat, Keith Haring, KAWS, Hayden Kays, Yayoi Kusama, Takashi Murakami i molt més i descobriràs com es barreja a la perfecció l’art nou amb l’arquitectura antiga dins d’un palau històric del segle XVIII al cor de Barcelona.

Museu Moco de Barcelona

El Museu Moco és un museu inclusiu i organitza espectacles i exposicions accessibles que eduquen i inspiren, un museu que vol atraure un públic jove i artistes emergents.

Un destí molt especial pels amants de l’art on trobaràs sales i espais de gran riquesa visual on podràs fer unes fotos increïbles.

Tota una col·lecció d’art única per reflexionar sobre la societat.

El museu es divideix en diferents espais, des de l’art modern, al contemporani, una exposició amb obres de Banksy, un espai d’Art digital immersiu: teamLab, Les Fantômes i Studio Irma on us podreu divertir i interactuar amb l’art, el primer espai d’exposició d’Europa dedicat al fenomen NFT (els artistes digitals més pioners del món de l’art), o “Esplendor de la Noche” de Guillermo Lorca, la primera exposició individual europea de l’artista xilè contemporani.

Museu Moco de Barcelona

Escaneja les entrades al Museu Moco de Barcelona directament a l’entrada – sense cua!

➡️ Compra les entrades AQUÍ

 Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.