AVENTURA AMB NENS A L’ESTANY DE BANYOLES

Excursions amb nens a l’estany de Banyoles

Naviliera les Goges, us ofereix excursions amb nens a l’estany de Banyoles, en catamarà, en barca de rems, en bici… Viu una aventura en família!

 amb nens a l'estany de banyoles

Al llarg de l’any, també podeu complementar el trajecte amb diverses activitats familiars, ja que ofereixen: excursions amb la barca, titelles a bord del vaixell per tota la família, dinàmiques amb l’entorn, concerts, representacions teatrals i música.

Descobrireu l’estany de Banyoles des del catamarà elèctric i ecològic que dóna la volta completa a l’Estany de Banyoles. Una opció diferent i única, on gaudireu d’unes vistes molt boniques. La barca està adaptada pels cotxets de nadons i per a les persones amb mobilitat reduïda.

amb nens a l'estany de banyoles

L’estany ofereix unes excel·lents condicions de navegabilitat i el vaixell té una part coberta que evitarà que us mulleu. Per tant,  la pluja no suposa cap problema per realitzar la sortida.


PUBLICITATDurant el trajecte, descobrireu les aigües tranquil·les i la natura que envolta aquest paratge i, a través d’una locució, us explicaran l’origen del llac, el que es veu des del catamarà i informació sobre Banyoles i la comarca del Pla de l’Estany.

Teniu gossos? Viatgeu amb ells? A Naviliera les Goges són amics dels gossos! Al vaixell d’excursions,  permeten que els vostres amics fidels pugin a bord, i sense cap cost addicional!

No només podreu sortir amb la Tirona, també tenen barques de rem, una opció perfecte per a famílies. És una bona manera de conèixer l’Estany, explicant les seves curiositats i llegendes.

amb nens a l'estany de banyoles

També teniu la possibilitat de llogar bicicletes i conèixer la ciutat de Banyoles i els seus paratges que l’envolten d’una manera diferent i divertida. Inclou el cadenat i el casc.

amb nens a l'estany de banyoles

L’estany de Banyoles és un dels paratges naturals més emblemàtics de Catalunya, ja que podeu trobar; natura, bellesa, desconnexió, curiositats i llegendes que permeten gaudir de l’espai natural en família.

amb nens a l'estany de banyoles

Si això es complementa amb activitats a l’entorn, les famílies podreu gaudir d’un dia magnífic amb els nens!

A Naviliera les Goges hi ha bany públic, i al voltant hi ha tota mena de serveis: cafeteries, restaurants i parcs on anar a menjar o a jugar.

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a l'estany de Banyoles

Lloc

Estany de Banyoles
La Pesquera núm. 10, Passeig Darder, 17820 Banyoles, Girona.

Comarca:

Pla de l'Estany
Latitud i Longitud:
42.116644, 2.755695
Telèfon:
972583470
Mòbil:
626225200
E-mail:
info@navilieralesgoges.cat
Web:
https://www.navilieralesgoges.cat/ca/?#