EL SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

El Super mes del Baix Llobregat acull propostes de lleure familiar

De l’1 al 30 d’abril de 2019

Arriba el Supermes del Baix Llobregat amb activitats divertides i exclusives i superofertes!

El SuperMes oferirà quatre caps de setmana d’abril, incloent la Setmana Santa, plens d’activitats en exclusiva per a famílies, amb promocions i descomptes especials en activitats d’oci i d’aventura,rutes a la natura, museus, restaurants i allotjaments, que s’oferiran únicament durant el SuperMes.


PUBLICITATTotes les entitats i establiments turístics, des de museus, activitats d’oci, rutes, restaurants i allotjaments, modifiquen la seva oferta durant el mes d’abril per fer-la més atractiva i econòmica per a les famílies.

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

Viu un abril ple d’aventures al Baix Llobregat en família amb més d’un centenar de promocions i descomptes en turisme, oci, cultura i gastronomia com poden ser les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues i de Martorell o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, entre molts altres.

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

Els infants es podran convertir en xefs de cuina, practicar i aprendre els secrets del tir en arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i en poni, o jugar a fer de pagès al Parc Agrari, entre d’altres.

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

Per gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions i/o comprar les activitats directament on-line.

La mascota turística de la comarca, la puput Punxetes, recorrerà els municipis de la comarca per informar de la campanya, animant les famílies, i repartint globus i calcomanies entre els infants.

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

El SuperMes del Baix Llobregat organitzarà un concurs a les xarxes socials per trobar la SuperFamília, que podrà gaudir d’un cap de setmana a la comarca amb activitats, àpats i allotjament inclosos. Per participar-hi, les famílies hauran de compartir les seves experiències del SuperMes a les xarxes, i un cop finalitzi la campanya, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat realitzarà el sorteig.

Com aconseguir els descomptes del Supermes?

Per gaudir de les activitats i descomptes especials, les famílies han d’entrar al web elsupermes.cat i seguir els passos per descarregar-se cada promoció.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

El supermes al Baix Llobregat!

data inici
01-04-2009
data fi
30-04-2019

lloc

Baix Llobregat

Més informació

Organitza