EL SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

El Baix Llobregat celebra l’abril més familiar amb propostes d’oci familiar

De ‘1 al 30 d’abril de 2018

Arriba el Supermes del Baix Llobregat amb activitats divertides i exclusives i superofertes!

Totes les entitats i establiments turístics, des de museus, activitats d’oci, rutes, restaurants i allotjaments, modifiquen la seva oferta durant el mes d’abril per fer-la més atractiva i econòmica per a les famílies.

supermes-baix-llobregat-en-familia

Viu un abril ple d’aventures al Baix Llobregat en família amb més d’un centenar de promocions i descomptes en turisme, oci, cultura i gastronomia com poden ser les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Canal Olímpic de Castelldefels, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, Catalunya en Miniatura, els Museus d’Esplugues i de Martorell o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, entre molts altres.

el-super-mes-al-baix-llobregat-amb-nens

Els infants es podran convertir en xefs de cuina, practicar i aprendre els secrets del tir amb arc, viure raids d’aventura en família, experimentar la pastura amb un ramat d’ovelles, fer rutes a cavall i cuidar els ponis, jugar a ser jardiners en un taller de planters, participar en gimcanes nocturnes al delta i fer activitats a la natura, pedalar pel parc agrari i conèixer a un pagès, superar un RoomEscape en família, visitar un obrador de galetes, gaudir de les ofertes de teatre familiar, veure i conèixer de nit com és la vida dels ratpenats que viuen al bosc, i així fins arribar al centenar de propostes.

el-super-mes-del-baix-llobregat

La mascota turística de la comarca, la puput Punxetes, recorrerà els municipis de la comarca per informar de la campanya i repartirà antifaços de colors als nens i nenes amb la voluntat de convertir-los en superherois i superheroïnes, a més a més d’abraçades, piruletes i globus.

I aquest any, s’han creat els SuperDivendres: promocions excepcionals centrades en l’oferta dels divendres a la tarda, amb la finalitat d’allargar al màxim els caps de setmana i incentivar tant les pernoctacions com la combinació d’ofertes.

Com aconseguir els descomptes del Supermes?

Per gaudir de les activitats i descomptes especials, les famílies han d’entrar al web elsupermes.cat i seguir els passos per descarregar-se cada promoció. Aquest any, com a novetat, algunes de les activitats es podran comprar directament des del web del Supermes.

La SuperFamília

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat també busca aquest any la SuperFamília, que guanyarà un súper cap de setmana a la comarca per gaudir de forma exclusiva.

Per a participar en el sorteig, les famílies hauran d’explicar la seva experiència durant el SuperMes al web elsupermes.cat, compartint una fotografia i deixant un comentari sobre una de les activitats en què hagi participat. Com més imatges i comentaris deixi cada família, més possibilitats tindrà per guanyar.

MÉS INFORMACIÓ

El supermes al Baix Llobregat!

data inici
01-04-2018
data fi
30-04-2018

Lloc

Baix Llobregat

Més informació

Organitza