EL SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

El Super mes del Baix Llobregat acull propostes de lleure familiar

Fins al 30 d’abril de 2022

Arriba el Supermes del Baix Llobregat amb activitats divertides i exclusives i superofertes!

 

El SuperMes oferirà, durant els cinc caps de setmana del mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia al Baix Llobregat amb descomptes especials.

Aquesta Setmana Santa i tots els divendres, dissabtes i diumenges d’abril, una gran varietat d’atractius turístics de la comarca oferiran activitats gratuïtes i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per a gaudir d’activitats d’oci i d’aventura, per a fer rutes a la natura, visitar museus, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments, entre d’altres.

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

 

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes per a visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

 

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

Hi haurà activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, iniciació a l’escalada, fer de pagès o gaudir d’un passeig amb carruatge de cavall pel Parc Agrari del Baix Llobregat, entre d’altres.

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

 

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions.

Durant el SuperMes s’organitzaran diferents concursos, al web d’aquesta campanya i a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat, per a premiar a les famílies amb experiències a la comarca, que inclouran activitats i àpats, així com la tassa exclusiva del SuperMes.

➡️ Més informació al web elsupermes.cat 

 MÉS INFORMACIÓ

El supermes al Baix Llobregat!

data inici
01-04-2022
data fi
30-04-2022

lloc

Baix Llobregat

Més informació

Organitza