EL SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

El Baix Llobregat celebra l’abril més familiar amb propostes d’oci familiar

Els caps de setmana del mes d’abril, les famílies amb infants trobaran al Baix Llobregat propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d’oci especialment pensades per a elles i amb importants descomptes.

La mascota turística de la comarca, la puput Punxetes, recorrerà els municipis de la comarca per informar de la campanya i repartir abraçades, piruletes i globus als nens i nenes.

Un concurs online servirà per a trobar la família ambaixadora del Baix Llobregat i premiar-la amb un any de diversió amb visites i activitats als atractius turístics del Baix Llobregat.

el-super-mes-al-baix-llobregat-amb-nens

El SuperMes del Baix Llobregat torna a convidar grans i petits a gaudir d’activitats i descomptes exclusivament pensats per a les famílies. La campanya es posa en marxa, novament a l’abril, amb la finalitat que totes les famílies coneguin una comarca excepcional, i diversa que va des de la platja i els Espais Naturals del Delta del Llobregat fins a la muntanya de Montserrat, amb tresors arquitectònics com la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, amb jaciments com el Parc Arqueològic Mines de Gavà, amb joies naturals com les Coves de Montserrat a Collbató i equipaments temàtics com el Canal Olímpic i Catalunya en Miniatura, entre molts altres reclams per a l’oci familiar de proximitat.

el-super-mes-al-baix-llobregat-amb-nens

La iniciativa, liderada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, inclou propostes turístiques, gastronòmiques, culturals i d’oci, que organitzen entitats i empreses, i ha aconseguit teixir un abril ple d’activitats familiars programades en exclusiva només per aquest mes.

Les novetats d’aquest any: activitat nocturna pel Delta del Llobregat, rutes a cavall, activitats de geocaching al riu Llobregat, visites teatralitzades, paddlesurf i caiac, entre moltes altres propostes familiars.

el-super-mes-del-baix-llobregat

Restaurants i allotjaments també són protagonistes actius de la campanya, oferint menús infantils i descomptes en dinars i estades. Tot està a punt perquè durant l’abril les famílies visitin aquesta comarca, preparada amb tots els serveis per a acollir-les.

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

El supermes al Baix Llobregat!

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.4332360, 1.6927905
Web:
https://www.elsupermes.cat/?#

Com Arribar-hi

Més informació

Organitza
Consorci de Turisme del Baix Llobregat
Tel. 93 685 24 00
turisme@elbaixllobregat.cat
www.turismebaixllobregat.com
Hashtags
#elsupermes #lasuperpuput  #aunsaltdebarcelona #baixllobregat #turismebaixllobregat