EL SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT 2023

El Super mes del Baix Llobregat acull propostes de lleure familiar

Fins al 30 d’abril de 2023

Arriba el Supermes del Baix Llobregat amb activitats divertides i exclusives i superofertes!

 

El SuperMes del Baix Llobregat oferirà, durant els cinc caps de setmana del mes d’abril, activitats familiars d’oci, cultura i gastronomia amb descomptes especials i amb activitats gratuïtes.

Aquesta Setmana Santa i tots els divendres, dissabtes i diumenges d’abril, una gran varietat d’atractius turístics de la comarca oferiran activitats gratuïtes i descomptes especials, exclusivament al públic familiar, per a gaudir d’activitats d’oci i d’aventura, per a fer rutes a la natura, visitar museus, tastar la gastronomia i descansar en allotjaments, entre d’altres.

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

 

Entre les activitats del SuperMes d’enguany, cal destacar les propostes que inclouen importants descomptes per a visitar i descobrir els principals atractius turístics de la comarca, com ara les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els Museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell.

 

SUPERMES DEL BAIX LLOBREGAT

Hi haurà activitats completament originals, com ara la possibilitat de convertir-se en xef per un dia, un splash de catamarà o aprendre a tenir cura de ponis i cavalls, entre d’altres.

 

Per a gaudir d’aquest ampli ventall de propostes i dels seus descomptes, només cal entrar al web elsupermes.cat i activar les promocions.

Durant el SuperMes s’organitzaran diferents concursos, al web d’aquesta campanya i a les xarxes socials de Turisme Baix Llobregat, per a premiar a les famílies amb experiències molt completes a la comarca, que inclouran activitats i àpats, així com la tassa exclusiva del SuperMes.

➡️ Més informació al web elsupermes.cat 

 MÉS INFORMACIÓ

El supermes al Baix Llobregat!

data inici
01-04-2023
data fi
30-04-2023

lloc

Baix Llobregat

Més informació

Organitza


 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.