DESCOMPTES AMB EL TRAM

Puja al TRAM i descobreix els atractius turístics per on passa!

Descobreix tots els descomptes amb el Tram. Viatja amb el TRAM per descobrir museus, llocs emblemàtics i gaudir de la gastronomia amb promocions especials a  Esplugues de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern.

La campanya turística, impulsa un turisme sostenible fent ús del transport públic, per descobrir indrets rellevants, visitar edificis emblemàtics i gaudir de l’oferta gastronòmica a l’entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat.

‘La Ruta del TRAM’ ofereix, a més, descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T1, T2 i T3).

 

I tot… amb descomptes especials.

Els atractius del Baix Llobregat i ‘La Ruta del TRAM’

‘La Ruta del TRAM’ ofereix un gran ventall de propostes per descobrir com ara l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Palau Mercader i el Museu de les Matemàtiques a Cornellà de Llobregat, el Mirador i l’edifici Walden a Sant Just Desvern, i el Palau Falguera i la Ruta Modernista a Sant Feliu de Llobregat. A més, els parcs amb activitats per gaudir en família, els mercats de pagès i l’oferta gastronòmica de restaurants completen les recomanacions per gaudir d’aquesta ruta a un salt de Barcelona.

Tota la informació de la campanya la trobareu a www.rutadeltram.cat, així com a les diferents plataformes de TRAM i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Gaudir de l’experiència i dels descomptes és molt senzill, només cal accedir al web, descarregar la promoció i mostrar-la als establiments perquè apliquin el descompte directament.

 

La Ruta del TRAM’ ofereix descomptes per visitar els atractius turístics, culturals i d’oci propers a la xarxa Trambaix.

 

 
MÉS INFORMACIÓ

Descomptes amb el Tram

Més informació

  • Per beneficiar-se dels descomptes, heu d’accedir al web, seleccionar la promoció que desitgen i introduir el vostre correu electrònic.
  • Una vegada estigui la promoció activada, la podeu imprimir o mostrar des del seu dispositiu mòbil als establiments i aquests aplicaran el descompte directament.
  • #RutadelTram #TurismeBaixLlobrgat #BaixLlobregat
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.