FESTA ESPLAI A EL PRAT DE LLOBREGAT

Festa Esplai al Parc Nou del Prat de Llobregat

Diumenge 7 de maig de 2017 de 11 a 17:30 hores

La gran festa de l’educació en el lleure

Festa Esplai oferirà més de 50 activitats lúdiques i educatives per a totes les edats, com tallers, jocs, gimcanes, espectacles infantils i una cercavila. També hi haurà una zona de restauració per a qui s’hi vulgui quedar a dinar.

Aprendre a fer un hort al balcó de casa, participar en un taller de circ, escalar per un rocòdrom i llençar-se per una tirol·lina, fer un pícnic a l’aire lliure i fer un tast de les activitats d’un casal d’estiu o d’unes colònies,… són algunes de les activitats que es podran fer el diumenge 7 de maig, d’11 a 17h, a la 31a Festa Esplai, la gran celebració anual de Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai) al Parc Nou del Prat de Llobregat.

Festa Esplai és la trobada col·lectiva del món de l’educació en el lleure i el gran moment de presentació de la campanya “Encerta l’Estiu – Un estiu per a tothom!” que inclou més de mil tandes de casals, colònies, campaments, camps de treball, i colònies en família per aquest proper estiu.

A més, també inclou la campanya de captació de fons i la Gimcana Solidària de l’Estiu per poder atorgar beques per a que tots els infants puguin anar als casals i a les colònies aquest proper estiu.

La Festa Esplai vol ser un aparador de la tasca d’educació en el lleure que desenvolupen els esplais a Catalunya al llarg de l’any, a la vegada que un agraïment a totes aquelles persones, entitats, administracions i empreses que col·laboren en els diferents projectes de Fundesplai i les entitats que en formen part.

És molt fàcil arribar a Festa Esplai amb la Línia 9 del metro (parada Parc Nou)!

Organitza: Fundesplai (Fundació Catalana de l’Esplai)

MÉS INFORMACIÓ

Fundació Catalana de l'Esplai

lloc

Parc Nou
Ronda del Sud s/n (08820 El Prat de Llobregat)

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.3077266, 2.0958088
Web:
https://fundesplai.org/ca/?#

Més informació

Transport: Metro (Parada Parc Nou de la L9)

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.