LA TERRA DE L’ANELL AL POBLE ESPANYOL

El Poble Espanyol presenta l’exposició Terra de l’Anell

  • Fins al 20 de novembre de 2022, de dilluns a divendres d’11 h a 19:30 h i els caps de setmana i festius de 10 h a 20 h

L’exposició “Terra de l’anell”,  està dedicada a la trilogia més èpica i fantàstica de la literatura i el cinema. Acollirà més de 250 peces de la botiga de col·leccionisme La Forja de Rivendel.

S’ha instal·lat en una carpa de 700 m2, i acollirà estàtues a escala real, figures, rèpliques, diorames, recreacions d’escenaris, armes, litografies i cartells sobre els personatges i moments icònics de la saga sobre la Terra Mitjana més famosa del cinema.

Es tracta d’una de les col·leccions temàtiques més àmplies en l’àmbit mundial sobre la trilogia.

La gran majoria de peces de la mostra han estat  realitzades per l’empresa neozelandesa Weta, que es va encarregar de crear l’attrezzo i els efectes especials de les pel·lícules de la saga.

L’exposició “La terra de l’anell” està vinculada a la botiga especialitzada en marxandatge i peces de col·leccionisme de la saga la Forja de Rivendel, que tindrà un estand pop up de col·leccionisme adjacent a l’exposició, perquè tothom puguin adquirir tota mena de productes relacionats amb l’univers de les novel·les.

L’entrada a l’exposició està inclosa amb l’entrada al Poble Espanyol, que inclou la visita a tot el conjunt arquitectònic, als tallers d’artesania, al Museu Fran Daurel d’art contemporani, a la zona de tobogans gegants i a les instal·lacions audiovisuals.

Els infants de 0 a 3 anys tenen l’entrada gratuïta.

És imprescindible reservar hora anticipadament (aforament limitat).

 
 

MÉS INFORMACIÓ

data inici
24-09-2022
data fi
20-11-2022

lloc

Poble espanyol
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13, 08038 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
935 08 63 00
Web:
https://bit.ly/3xolQDR

Més informació

Com arribar al Poble Espanyol
  • Metro Parada Espanya, Línia 1 y Línia 3. Ferrocarrils Catalans FGC Parada Espanya.
  • Autobús Aturada Poble Espanyol de les línies 13, 50, 61 i Parc Montjuïc.
  • Bus Turístic Parada Poble Espanyol.
  • En cotxe Coordenades GPS: GPS - Latitud: 41 º 22'8 .79 "N - Longitud: 2n 8'52 .15" E. El recinte disposa d'un pàrquing privat per poder estacionar el vehicle.
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.