GRAN CIRC DE NADAL SOBRE GEL A GIRONA

Circ a Girona per anar en família

Fins al 30 de desembre de 2018

24 artistes internacionals sobre una pista de gel de 400 metres quadrats

El Gran Circ de Nadal de Girona us proposa un espectacle totalment nou. Suma 3 elements fascinants: l’encís del Nadal, el Circ de Qualitat i la màgia del patinatge sobre gel! Artistes 100% nous en un espectacle mai vist d’acrobacia al damunt d’una gegantina pista de gel.

gran circ de nadal sobre gel a girona

Dues hores plenes d’emocions de la mà de les primeres figures circenses sobre gel en un espectacle únic per a gaudir amb els teus. Una cita irrepetible per a riure, gaudir i admirar als principals talents de l’acrobacia al damunt d’una pista de gel gegant en el marc d’un pavelló reconvertit en circ estable per a l’ocasió!


PUBLICITAT24 artistes internacionals ofereixen 19 atraccions increïbles davant d’un decorat monumental i amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials. Un esclat de bellesa pels teus sentits!

gran circ de nadal sobre gel a girona

Del 25 al 30 de desembre, el Pavelló d’Esports de Fontajau es transforma per cinquena vegada en un gran circ estable capaç d’acollir una costosa producció circense.

gran circ de nadal sobre gel a girona

Vestuari, coreografies, música, efectes especials, neu artificial, pista de gel i decorats transporten a l’espectador al món màgic del Nadal amb un espectacle de qualitat per a tota la família on figuren algunes de les primeres estrelles del món del circ!

➡ Compra les entrades pel Gran Circ de Girona sobre gel


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Circ per a famílies a Girona

data fi
30-12-2018

Lloc

Pabelló Municipal Girona-Fontajau, Girona
Avinguda del President Josep Tarradellas i Joan, 22-24, 17007 Girona

Comarca:

Gironès
Latitud i Longitud:
41.979770, 2.810950

Més informació