GRAN CIRC DE NADAL A GIRONA – ADRENALINA

Circ de Nadal a Girona per anar en família

Dies 28 i 29 de desembre de 2020
Al Pavelló Municipal Girona

Viu la màgia del Nadal de la manera més apassionant i espectacular! Al xou “Adrenalina, més enllà dels límits” del Gran Circ de Nadal proposa un espectacle que suma 3 elements fascinants: l’encís del Nadal, el Circ de Qualitat i l’espectacularitat d’atraccions singulars.

GRAN CIRC DE NADAL A GIRONA

Una hora i mitja plena d’emocions amb un planter d’excepcionals artistes totalment nous en un espectacle únic. Una cita irrepetible per a riure, gaudir i admirar als principals talents de l’il·lusionisme i de l’acrobàcia.

 

Acrobàcies inversemblants, el pallasso de Moulin Rouges, el malabarista del Record Guinness, 5 motoristes al globus de la mort, estrelles de grans circs europeus, malabaristes, màgia de gran format, acròbates aèries, tiradors de ballestes… Circ d’alta qualitat portat a l’extrem!

 

25 artistes internacionals ofereixen 8 atraccions increïbles davant d’un decorat monumental, amb les últimes tecnologies de so, llum i efectes especials. Un esclat d’adrenalina pels teus sentits!

Vestuari, coreografies, música i decorats transporten a l’espectador al país dels somnis amb un espectacle de qualitat per a tota la família on figuren algunes de les primeres estrelles del món del circ!

🎪 Compra les entrades AQUÍ

  

MÉS INFORMACIÓ

Circ per a famílies a Girona

data inici
25-12-2020
data fi
29-12-2020

lloc

Pabelló Municipal Girona-Fontajau, Girona
Avinguda del President Josep Tarradellas i Joan, 22-24, 17007 Girona

Comarca:

Gironès
Latitud i Longitud:
41.979770, 2.810950

Més informació