ACCIÓ SOLIDÀRIA AMB PREMIS I TALLERS INFANTILS AL C.C. MAREMAGNUM

Porta les teves joguines i les intercanviarem per premis

  • Dies 18 i 19 de desembre al C.C. Maremagnum de 16 a 20 hores
  • Participa en els tallers gratuïts i en les activitats familiars

Durant els dies 18 i 19 de desembre l’empresa emergent barcelonina Belong to Sea  ha organitzat una recollida massiva de joguines en bon estat el Centre Comercial Maremagnum per repartir a les associacions de la Barceloneta i de Barcelona perquè la màgia arribi a totes les llars amb nens.

Aquesta acció solidària s’emmarca dins del projecte “Per un mar amb més vida, aquest Nadal Comptem amb tu”. En aquesta edició la generositat i la cura del medi ambient van de la mà per beneficiar el planeta i els més petits durant les festes de Nadal.

Perquè l’acció més petita val més que la intenció més gran, es volen recollir joguines de tots els tipus i mides que els nens i nenes tinguin a casa i que ja no utilitzin. D’aquesta manera allargarem la vida útil dels nostres objectes i els estarem donant una segona vida. Un punt de partida important per fomentar una economia circular on res no es rebutja.

El canvi climàtic ja és una preocupació real per a la majoria dels ciutadans. Espanya llança 126 tones de plàstic al mar cada dia, 8 milions de tones d’escombraries arriben als mars i oceans cada any, generant greus conseqüències als ecosistemes i la salut. La reducció en el consum de plàstics i una bona gestió dels residus és responsabilitat de tots, i aquesta acció solidària és una bona manera  per on començar per portar una vida més sostenible.

Això és  justament el que ha volgut treballar Belong to Sea a través de la campanya “Per un mar amb més vida (i menys plàstic)”.

Totes les famílies de Barcelona esteu convidades a aportar el vostre granet de sorra i aconseguir que moltes més famílies puguin gaudir d’una finestra de pau i tranquil·litat aquests dies tan especials.

A més, es faran divertides activitats infantils gratuïtes per fomentar la tècnica de la reutilització nadalenca i transmetre que és possible celebrar un Nadal de manera més respectuosa amb el nostre entorn.

L’esdeveniment permetrà intercanviar joguines per productes (fins a acabar existències)  i els nens i nenes podran participar en activitats familiars.

Belong to sea oferirà diferents tallers per ensenyar a portar una vida respectuosa amb el medi ambient. Activitats que contribuiran a protegir l’entorn i la conscienciació dels participants sobre l’ús i la destinació dels residus.

Endinsar-nos en la pràctica de Reutilitzar ens ajudarà a canviar la nostra manera de veure el món.MÉS INFORMACIÓ

Acció solidària per fer amb nens i nenes

data inici
18-12-2021
data fi
19-12-2021

lloc

C.C Maremagnum
Moll d'Espanya 5 - 08039 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Web:
https://belongtosea.com/

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.