CAKE POPS NADALENCS PER FER EN FAMÍLIA

receptes pel menú de Nadal

Les millors idees de cake pops nadalencs!

Els cake pops permeten varietat de sabors, de colors i de decoracions, per això són unes postres perfectes per utilitzar al Nadal! Bàsicament, són boletes de pa de pessic amb una cobertura de xocolata, o amb el que més ens vingui de gust, perquè en aquest cas el més important és la decoració. Des de Sortir amb nens et donem unes quantes idees de cake pops nadalencs.

cake pops nadalencs

 

Cake pops amb motius nadalencs

Mireu que bonic! Cake pops del tot nadalencs. Podem fer servir xocolata blanca per la cobertura i formes de sucre amb colorants pels motius nadalencs. Espurnes de xocolata de colors, boles de neu, rodones divertides… Tot es val!

cake pops nadalencs

 

Cake pops nadalencs de neu

El Nadal a vegades es torna blanc, i els cake pops també ho poden fer. Recobrim amb xocolata blanca i afegim petites espurnes de sucre.

cake pops nadalencs

 

Cake pops nadalencs de xocolata

O poden ser de diferents colors, és clar! En aquest cas, de xocolata negra amb llet i espurnes de xocolata negra. Tot i que ho podem fer de color rosa, groc, vermell, blau…

cake pops nadalencs

 

Cake pops per l’arbre de Nadal

Perfectes per penjar a l’arbre! En aquest cas els cake pops adopten la forma de les boles de l’arbre de Nadal, i queden ben bonics, no creieu? Per fer-los, hem d’utilitzar colorants i purpurina alimentaris i fer la decoració del damunt amb setinat.

cake pops nadalencs

 

Gelats de cake pops nadalencs

No fa temps de gelats… O sí? Doncs sembla que sí! Mireu aquest cake pops. Els fiquem a sobre dels cucurutxos i agreguem espurnes de tots els colors i formes.

cake pops nadalencs

 

Cake pops amb neu de coco

Mmm… Boníssims! Tant per decorar com per menjar. Cake pops amb xocolata i un petit gust a café, tot això amb ratlladura de coco pel damunt. Bons i bonics.

cake pops nadalencs

 

Cake pops de colors

Aquests cake pops es basen en espurnes de tots els colors que vulguem. I la presentació també compta! Els fiquem a un pot de vidre i escollim el que més ens agradi.

cake pops nadalencs➡  Troba la recepta sencera dels cake pops AQUÍ

 

MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.