CASALS I ACTIVITATS INFANTILS A GIRONA, AMB SALSA JOVE

associació salsa jove activitats infantils

Organitza les millors activitats infantils amb l’Associació Juvenil Salsa Jove!

L’Associació Juvenil Salsa Jove ofereix un munt d’activitats infantils a la ciutat de Girona, tant per a nens i nenes ben petits com per a joves més grans. I el millor de tot, és que tenen activitats durant tot l’any! Des de Nadal i Setmana Santa fins a casals d’estiu. Si vols conèixer qui són, què fan i com et poden ajudar, des de Sortir amb nens t’ho expliquem amb detall!

associació salsa jove activitats infantils

Què és Salsa Jove

L’Associació Juvenil Salsa Jove és una organització sense ànim de lucre ubicada a Girona. Van néixer l’any 2005 amb un objectiu clar; portar la diversió i les activitats a tots els nens, nenes i joves de la ciutat!

Així doncs, els membres de Salsa Jove s’encarreguen d’organitzar i realitzar diferents activitats i esdeveniments de lleure, on els beneficis només van adreçats a les activitats.

Amb tants anys d’experiència i milers de casals i activitats organitzades, són tots uns experts i expertes en fomentar i millorar el lleure juvenil. Et deixem un petit tast de les seves activitats infantils!

 

Descobreix totes les activitats infantils i juvenils de Salsa Jove

 

Casals d’estiu infantils

L’estiu és un dels moments més esperats per a tots els nens i nenes! Vacances, bon temps, piscina, platja, temps lliure… I als casals d’estiu infantils de Salsa Jove tot això està assegurat!

Durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre els nens d’entre dos anys i mig fins als 12 anys podran gaudir d’activitats educatives, de lleure, jocs, manualitats, tallers, bon ambient, sortides… I fins i tot de casals amb temàtica especial!

I és que des de Salsa Jove són conscients que cada nen i nena és un món, amb gustos i interessos ben diferents. Per tot això, ofereixen diferents casals temàtics perquè els nens i nenes estiguin al seu ambient i aprenent sobre allò que més els agrada: casal Esquerra del Ter, casal Petit Xef, casal Multiesportiu Infantil, casal Creakids, casal English Summer, casal Dance Kids, casal Broadway Júnior o el casal de Ciència Kids.

Consulta tota la informació sobre els casals d’estiu infantils i escull el que més li agradi al teu fill o filla!

associació salsa jove activitats infantils

Imatges cedides per Associació Juvenil Salsa Jove

 

Casals d’estiu juvenils

La diversió d’estiu no acaba a la infància, també fa falta durant l’adolescència! Els casals d’estiu juvenils de Salsa Jove estan adreçats a joves d’ESO i fins als 17 anys perquè gaudeixin d’esport, activitats grupals, gimcanes, jocs d’aigua, bon ambient… I també casals amb temàtiques diferents!

Com en el cas dels casals d’estiu infantils, als casals juvenils també podràs escollir entre un munt de temàtiques perquè el teu fill o filla gaudeixi del millor estiu: casal juvenil Esquerra del Ter, casal Gran Xef, casal Aventura’t, casal de Cultura Urbana, casal de Ciència Jove, casal Broadway Senior i Young Summer.

Descobreix tota la informació sobre els casals d’estiu juvenils i tots els avantatges que té per al teu fill o filla.

associació salsa jove activitats infantils

Imatges cedides per Associació Juvenil Salsa Jove

 
MÉS INFORMACIÓ

Del 26 al 28 de març de 2024

Carrer de Josep Maria Prat, 12, 14, 17007

Comarca:

Gironès
Mòbil:
699 00 85 22 - 660 511 82
E-mail:
salsajove@hotmail.com
Web:
https://www.salsajove.org/

Més informació