CALENDARIS D’ADVENT PER FER AMB NENS

calendarios de adviento para hacer con niños

Mira totes les idees pels calendaris d’advent per fer amb nens

Als nens i nenes els hi fa molta il·lusió saber quan arriba el Nadal, fins i tot comptar els dies des que és 1 de desembre. I no és pas estrany que a cada casa on hi ha nens petits, també hi hagi calendaris d’advent, però sabeu que els podem fer nosaltres mateixos? Ensenyem a reciclar, ho passem bé i personalitzem els regalets. Et donem totes les idees pels calendaris d’advent per fer amb nens!

calendaris d'advent per fer amb nens

Calendaris d’advent per fer amb nens amb caixes

Aquest calendari d’advent imita la forma d’un arbre de Nadal, i d’una manera molt original! Perquè amb unes quantes capses de diferents mesures podem personalitzar el nostre calendari.

calendaris d'advent per fer amb nens

 

En aquest cas, podem utilitzar caixes i decorar-les pel damunt amb formes i cordetes diferents. I què us sembla si muntem una gimcana cada dia per trobar-les? Pot ser molt divertit!

calendaris d'advent per fer amb nens

 

Quants colors! Desenes de caixes amb un munt de colors i llacets. I a més a més, ben penjats a la paret, imitant un calendari d’advent real; amb els nombres desordenats. A veure qui troba el número que toca primer!

calendaris d'advent per fer amb nens

 

Calendaris d’advent per fer amb nens amb feltre

Un dels altres materials de Nadal per excel·lència és el teixit de feltre, i de ben segur que ens sobra un bon grapat. Ho podem utilitzar per dibuixar i retallar un gran arbre de Nadal amb petits sacs on afegir els regalets de cada dia. Bonic i útil!

calendaris d'advent per fer amb nens

 

Fins i tot podem fer dissenys per a cada sac, com en aquest cas. I el feltre només és un dels materials! Si tenim roba vella, la podem reutilitzar. I el millor de tot; ens dura per l’any vinent.

calendaris d'advent per fer amb nens

 

Calendaris d’advent per fer amb nens amb mitjons de Nadal

No hi ha res més nadalenc, a banda de l’arbre o el calendari d’advent, que els mitjons. Surten a totes les pel·lícules! Doncs els podem fer servir també de calendari d’advent, és clar. Els pengem d’un fil vermell i els enumerem bé per no equivocar-nos de dia.

calendaris d'advent per fer amb nens

 

Calendaris d’advent per fer amb nens amb papers i sobres

I si aquest any ens han enviat moltes cartes, ens les guardem! Que aquí tot serveix. I amb un fil o cordó marró anem unint els sobres a una corda. Els sobres els podem decorar com ens vingui de gust. I caben regals molt més grans!

calendaris d'advent per fer amb nens

 

En aquest cas també podem muntar un bon arbre de Nadal utilitzant tovalloles especials de Nadal. No, aquí no caben regals, però potser els papers els podem utilitzar per donar alguna pista d’on són realment els regals de cada dia.

calendaris d'advent per fer amb nens

 

Calendaris d’advent per fer amb nens amb sacs de Nadal

Els sacs també s’aprofiten! Els incorporem un número amb teixit de feltre i els decorem amb llacets i plantes de Nadal. A més a més, aquí també caben regals grans! Segur que això anima als petits.

calendaris d'advent per fer amb nens

 

O per mini regals com les típiques xocolatines. Aquests amb els colors tan característics del Nadal i amb llacets petitons també poden agradar als nens més golafres i amants de la xocolata.

calendaris d'advent per fer amb nens➡ Mira com fer arbres de Nadal amb diferents materials AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.