MANUALITATS DE NADAL AMB PALS DE GELAT

manualidades de Navidad con palos de helado

Les millors manualitats de Nadal amb pals de gelat per fer amb nens

El Nadal és època de gaudir amb els més petits i aprofitar amb ells tots els minuts de cada dia. I una bona manera de fer-ho és amb manualitats fàcils per fer amb nens, i què hi ha més fàcil i entretingut que les manualitats de Nadal amb pals de gelat? Hi podem fer de tot! Figuretes, postals, titelles… Us ho ensenyem tot!

manualitats de Nadal amb pals de gelat

Postal de Nadal amb pals de gelat

Mireu que bonica la primera manualitat! És una postal ben bonica per felicitar les festes a tots aquells a qui estimem. I és ben fàcil de fer, només hem d’enganxar els pals de gelat entre ells amb l’ajuda de cola blanca i a una cartolina marró dibuixar la careta del Rudolf per tal d’enganxar-ho. I incorporar el cartell amb la felicitació, és clar!

manualitats de Nadal amb pals de gelat

 

Punts de llibre de Nadal amb pals de gelat

Els punts de llibre són un complement perfecte per a un bon regal de Nadal, com és un llibre. I podem fer totes les figuretes que hi vulguem; un arbre de nadal, un ninot de neu, un Pare Noel, un Rudolf… I tot allò que se’ns acudeixi. Necessitarem cartolines dels colors dels nostres protagonistes, dibuixar-ho i retallar-ho, i enganxar-ho als pals de gelat.

manualitats de Nadal amb pals de gelat

 

Estrelles de Nadal amb pals de gelat

No poden faltar les estrelles! I si fem aquesta manualitat amb els petits, podem coronar l’arbre de Nadal amb les seves manualitats. És ben fàcil de fer i només necessitarem pintura i pals de gelat. Agafarem sis pals de gelat per a cada estrella, dividim els pals de tres en tres i cada grup l’enganxem per formar un triangle. Una vegada tenim els dos triangles els enganxem entre ells formant l’estrella. Després, a pintar!

manualitats de Nadal amb pals de gelat

 

Arbre de Nadal amb pals de gelat

Fem un arbre per posar a taula, en un test, per decorar qualsevol raconet de la casa. Pals de gelat, una mica de pintura i si tenim algunes perletes o botonets de colors, ens quedarà ben bonic.

 

➡ Troba totes aquestes manualitats i més manualitats de Nadal fàcils per fer amb nens AQUÍEscrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.