FESTIVALOT, FESTIVAL DE MÚSICA EN FAMÍLIA DE GIRONA

La gran festa de la música en directe per a nens i nenes, Festivalot!

  • Dies 27 i 28 de maig de 2023
  • Auditori – Parc de la Devesa

Festivalot

.

Festivalot! El festival de música en família de Girona se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a l’Auditori de Girona i Parc de la Devesa; manté el seu format de concerts d’alta qualitat i de tots els estils per a tots els públics. A més, la proposta d’activitats paral·leles i zona de furgoteques garanteixen un cap de setmana 100% familiar i 100% musical a Girona.

.

Els caps de cartell són Els Catarres, Doctor Prats, Bob Marley for babies; Les Aventures del Lleó Vergonyós (espectacle de titelles de El Pot Petit) i Edu Esteve, Judit Nedderman i Musicals pels més menuts.

A més, el Festivalot manté la seva gran festa al parc de la Devesa amb concerts d’accés lliure com Lildami, roba estesa…

Festivalot

Com a novetat per aquesta nova edició, el Festivalot incorpora activitats de cultura popular a la seva programació, on hi seran presents la Fal·lera Gironina – Colla Gegantera de Girona, la geganta Rigoberta de la Bisbal d’Empordà i es faran diversos tallers de cultura popular per als infants i les seves famílies.

Festivalot
El Festivalot manté la seva vessant solidària i col·laborarà amb la Fundació Albert Bosch, que té com a objectiu promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques, biomèdiques i quirúrgiques a les malalties infantils i, en general, contribuir al benestar de les persones durant la seva vida. Durant el procés de la compra d’entrades trobareu la possibilitat de fer una donació de 2 euros per a la seva causa.

El cartell del Festivalot 2023 ha estat realitzat amb la col·laboració de l’Escola Carme Auguet del barri de Pont Major de Girona i el Projecte Cultural La Volta.

Festivalot

Consulteu tot el programa

Festivalot

El festival manté la seva oferta de preus amb descompte segons número d’entrades comprades, que fa que segons els concerts on assistiu els preus vagin de 2 a 12 euros; reviseu els casos en els que els menuts i menudes de fins a 3 anys no paguen entrada i els concerts on sí que en necessiten.

Compra les entrades pel Festival musical

.MÉS INFORMACIÓ

data inici
27-05-2023
data fi
28-05-2023

lloc

Auditori - Parc de la Devesa / Girorna

Més informació

Compra les entrades pel Festivalot

.

 
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.