FESTIVAL LUDIVERS A GIRONA

Festival del joc i les cultures de la imaginació

  • Del 4 al 7 de maig de 2023 a Girona als jardins de la Devesa i a la plaça de Botxes
  • L’accés a les activitats és lliure i gratuït.

Ludivers és el festival més juganer que hi ha a Girona, dedicat a tot allò que forma part del món lúdic, la creativitat i la imaginació.

Girona acollirà la novena edició del festival Ludivers, el festival del joc i les cultures de la imaginació que durà a la ciutat desenes de propostes per al públic familiar relacionades amb el món lúdic i la creativitat.

ludivers

El gruix de les activitats es concentrarà dissabte i diumenge, d’’11 h a 14 h i de 16 h a 19 hores, als jardins de la Devesa i a la plaça de les Botxes, on hi haurà els planetes habituals de l’esdeveniment.

 
 

Els infants es retrobaran amb el planeta Imaginari, integrat per l’espai de lectura familiar a càrrec dels escriptors o escriptores dels contes i amb la participació de la Xarxa de Biblioteques de Girona, que hi serà present amb un jardí pop-up entorn de la música.

Es podrà veure el planeta Gastrolúdic, amb propostes culinàries que comptaran amb la participació de Llagurt i Rocambolesc i amb tallers gastrolúdics.

Al planeta Articiència, hi haurà tallers artístics i científics per a totes les edats; el planeta Click&Dit, dedicat a les noves tecnologies i als videojocs, i el planeta Juganer, amb un munt de jocs de taula moderns i tradicionals que s’han redistribuït per donar més amplitud a la zona de jocs. En aquest espai, aquest any es comptarà amb la participació d’una trentena d’editorials que donaran a conèixer el funcionament de cada proposta juganera perquè tothom hi pugui jugar, a més de ser una zona amb prototips i tornejos.

Finalment, es podrà visitar el Miniplaneta, dedicat als més menuts i a les més menudes i que consta de diversos espais i materials perquè puguin interactuar de manera lliure i espontània. Aquest any estarà ubicat dins els jardins de la Rosaleda, per buscar un entorn més amable i protegit per als nens i nenes més petits.

De forma paral·lela, el festival programa el cicle de xerrades i conferències al voltant del joc i l’educació “Ludivers and talks“, que enguany es portarà a terme a l’Espai Cívic La Rosaleda i que oferirà sessions sobre robòtica i formació en ABJ.

Un festival de referència a Girona per ser interactiu, reactiu, innovador i sorprenent.

Un festival que converteix l’espectador en participant i el públic en actors principals.

Mira la resta d’activitats familiars, espectacles i tota la programació

 MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Girona

data inici
04-05-2023
data fi
07-05-2023

lloc

Girona. Parc de la Devesa i plaça de Botxes.

Més informació

Com arribar-hi

En cotxe:
  • AP-7 Barcelona – França (autopista)
  • N-II Madrid-Barcelona-França (carretera nacional)
  • C-25 (eix transversal) Girona-Vic-Lleida (carretera comarcal) tren.
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.