FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE INTEGRATIU A SANTA COLOMA DE GRAMENET

festival internacional de teatro integrativo

El més antic dels festivals de teatre inclusiu a Catalunya

Fins al 12 de novembre i el 3 de desembre de 2017

El Festival Internacional de Teatre Integratiu de Santa Coloma (FITI) celebra 20 anys de vida i sensibilització envers la discapacitat.

El festival tindrà lloc del 4 al 12 de novembre i el 3 de desembre al Teatre Sagarra i altres espais públics de la ciutat

El programa inclou una desena d’espectacles de sala i accions de carrer, i activitats de debat i reflexió com una taula rodona i xerrades.

festival internacional de teatre integratiu

És un esdeveniment d’arts escèniques i diversitat funcional que dóna l’oportunitat de viure l’experiència artística a persones amb capacitats diferents; persones amb tot tipus de discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial o amb trastorn mental.

festival internacional de teatre integratiu

Una programació al gust i a l’abast de tothom (és gratuïta en la majoria de casos) que inclou prop d’una desena d’espectacles de dansa i dansa integrada, de teatre per a infants, joves i adults i espectacles musicals.

Mira tota la programació AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Teatre familiar a Santa Coloma de Gramenet

lloc

Santa Coloma de Gramanet
Diferents espais.

Comarca:

Barcelonès

Més informació

  • Veniu i participeu al FITI 2017: enguany serà el 9,10,11,12 de novembre i 3 de desembre, però amb el tastet d'obertura, és a dir, la inauguració, el 4 de novembre a la Plaça de la Vila.
  • Ens hi trobem a les 11 hores.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.