CONCERT INFANTIL REVOLUCIONARI: “YO SOY RATÓN”

Empoderament, comprensió, respecte, humilitat, amor, música!

Dies a concretar

“Llamada a la revolución infantil – Yo soy ratón en concierto” és un espectacle per a infants que es desmarca dels patrons habituals que podem veure en concerts familiars.


PUBLICITATLes lletres de Yo soy ratón són lletres que empoderen als nens per expressar-se tal com són. I tot plegat s’acompanya amb rock, world music i música electrònica.

yo soy ratón

En aquest espectacle podreu descobrir aquelles altres dimensions de la música, més enllà de la purament lúdica: el seu poder per commoure, unir i crear espais de comprensió.

Crida a la revolució infantil!

yo soy ratón

Yo soy ratón sorgeix de la unió de Manu Rubio, músic, educador i psicomotricista amb àmplia experiència en el mètode Reggio Emilia, i Paul Castejón, compositor multi-instrumentista i productor (Pica Pica – ex Canta Juegos) bregat en el món de la publicitat i el cinema.

Yo soy ratón neix amb vocació d’ajudar a impulsar un canvi en les relacions entre adults i nens: Proposa donar veu als més petits, convidant-los a plasmar allò que els agradaria canviar del seu món: de la seva família, companys, escola, comunitat … i amb aquestes demandes crear un gran mural a la vista de tots.

➡ Compra les entrades AQUÍ


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Música per ballar, escoltar, sentir i protestar!

lloc

Sala Apolo, a Barcelona
Carrer Nou de la Rambla, 113, 08004 Barcelon

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.377140, 2.172240
E-mail:
contratacion@yosoyraton.com
Web:
https://www.yosoyraton.com/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.