VOLS GUANYAR UN VIATGE A COSTA RICA?

Vols guanyar un vaitge a Costa Rica

Vols guanyar un viatge a Costa Rica?

Setmana de Costa Rica ecològica i sostenible. Vine a conèixer el destí i una experiència única.

Del 26 de setembre al 3 d’octubre, de 11:00 a 20:00, a Pedralbes Centre

¿Vols guanyar un vaitge a Costa Rica? A cada participant se li lliurarà un passaport i, un cop segellat amb totes les proves podreu participar en el sorteig d’un fabulós viatge a Costa Rica.

A la Setmana de Costa Rica es realitzaran diferents activitats familiars d’art, pintacares, musicals, memory … Totes les famílies podreu viure experiències Costarricenses.

365 dies de “Pura Vida”

Costa Rica és un país centreamericà que està valorat com un dels destins internacionals més visitats. Tot i que el país és petit i cobreix només el 0.03% de la superfície del planeta, el privilegi de ser l’hàbitat del 5% de la biodiversitat mundial, i el 25.58% del seu territori està protegit sota diverses formes de conservació.

Costa Rica, ofereix a més un excel·lent escenari per a les inversions i l’establiment d’importants empreses internacionals, gràcies al reconegut nivell acadèmic de la seva població, i a la seva estabilitat sociopolítica. El país va abolir l’exèrcit l’any 1949. Democràcia i Pau.

La sostenibilitat no és una pràctica a Costa Rica; és una forma de vida.

Amb l’objectiu de ser el primer país carboni neutral en el món per a l’any 2021, les pràctiques sostenibles s’observen en totes les regions del país, en totes les indústries.

Des de la cuina local de Costa Rica, l’artesania, als costums i festes populars, la sostenibilitat està arrelada profundament en la seva cultura i les tradicions de Costa Rica.

vols gunayar un viatge a costa rica

estan orgullosos de viure i protegir el ric entorn del seu país, Costa Rica produeix gairebé el 93 per cent de la seva electricitat de recursos renovables i el 30 per cent del seu territori està protegit com a terreny natural. Un pioner en l’àmbit de la sostenibilitat, Costa Rica és un model per a les pràctiques sostenibles per a moltes indústries de la regió i de tot el món.

Àrees protegides

Aquest tresor natural està protegit pel Sistema Nacional d’Àrees de Conservació, que preserva un total de 25 per cent del territori nacional, on els visitants poden gaudir de majestuosos volcans, platges del Pacífic i del Carib, selves tropicals i tot sense viatjar llargues distàncies.

MÉS INFORMACIÓ

Sorteig familiar a Barcelona

lloc

Pedralbes Centre
Avd. Diagonal, 609-615 (08028 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.