TALLERS INFANTILS AL MUSEU EGIPCI DE BARCELONA

Vine a passar un dia al Museu Egipci de Barcelona!

Si teniu petits apassionats per Egipte, visiteu el Museu Egipci de Barcelona, on podreu gaudir tots/es dels antics secrets d’aquesta civilització. Veure tots els seus curiosos objectes, la seva cultura, el seu dia a dia, fins i tot les seves tombes i mòmies!

 

Mòmies, sarcòfags i altres secrets dels antics egipcis

Primer i el tercer dissabte de cada mes, de 16.30 a 18.30 hores (10 € a part del preu de l’entrada).

El Museu Egipci de Barcelona té com a exposició permanent objectes, sarcòfags, relíquies, joies, ceràmiques i armes que encara es conserven des de fa mil·lennis i que corresponen a la vida dels antics egipcis. Les mòmies egípcies són una de les principals atraccions i potser les restes més interessants, però són molt més, ja que ens expliquen algunes de les creences més màgiques de l’Egipte dels faraons.

El Museu Egipci de Barcelona també compta amb diverses exposicions temporals per tal de complementar i ampliar encara més el coneixement que es té avui dia de l’Antic Egipte. En aquest cas, el museu repassa el descobriment de la tomba de Tutankhamon, potser un dels descobriments més importants del passat segle, i la vida quotidiana de les dones i homes de l’Antic Egipte.

>> Consulta altres tallers infantils que es fan al Museu Egipci AQUÍ


PUBLICITAT 

Tutankhamon, història d’un descobriment

Qui va descobrir la tomba del faraó Tutankhamon? Què hi havia dins la mateixa? On es trobava la mòmia del jove rei? Es van localitzar grans tresors? Aquesta exposició temporal respon a totes aquestes preguntes i mostra tant la història d’aquest antic rei com la història del descobriment i l’expedició.

A l’exposició també trobareu antigues peces que formaven part de la vida de Tutankhamon i del moment mateix del descobriment.

 

Dones i homes de l’Antic Egipte

Apropa’t a Egipte a través de la vida de les dones i els homes que hi van viure. De fet, l’Antic Egipte té un munt de períodes plens d’història per aprendre. Per tot això, aquesta exposició repassa tota aquesta història del territori a través de diferents personatges, des de servents fins a faraons, amb les seves escultures, textos i objectes personals.

➡ Pots comprar les entrades AQUÍ:

MÉS INFORMACIÓ

Museu Egipci de Barcelona amb nens

C/ València, 284 (08007 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3936308, 2.1646989
Telèfon:
934 880 188
Web:
http://www.museuegipci.com/

Més informació

Visita el Museu Egipci. Compra la teva entrada.

Campus Arqueològic
  • Ctra. de Mollet a Moià. C/ Montseny s/n.
  • 08184 Palau-solità i Plegamans.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.