ENTRADA GRATUÏTA AL RECINTE MODERNISTA DE SANT PAU

Celebra La Mercè al Recinte Modernista de Sant Pau

Diumenge 24 de setembre de 2017 de 10 a 14.30 hores

Amb motiu de la Festa Major de Barcelona, el Recinte Modernista de Sant Pau serà d’accés gratuït diumenge 24 de setembre. A més, s’organitzaran diverses activitats com una ballada de swing i la recreació de personatges històrics dels anys 20.

Recinte Modernista de Sant Pau

Durant l’horari d’obertura, de 10 a 14h30, els visitants podran accedir gratuïtament al Recinte, observar la bellesa dels mil detalls artístics que el decoren, assaborir la calma als seus jardins i visitar l’espai expositiu de Sant Salvador.

En el primer pis del pavelló podran conèixer la història de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de més de 600 anys d’història.

En el segon pis podran admirar la magnífica instal·lació contemporània d’un drac a través de la qual aprofundiran en la figura i obra de l’arquitecte del Recinte Modernista, Lluis Domènech i Montaner.

Al llarg del matí hi ha previstes diverses activitats: en el seu recorregut pel Recinte els visitants es trobaran amb personatges històrics dels anys 20. També comptarem amb una fotògrafa minutera, ofici molt habitual de l’època.

Finalment, a les 12h, podrem gaudir d’una ballada de swing.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.