NOMAD FESTIVAL XPERIENCE A L’AVELLANA

Nomad Festival Xperience

Del 8 al 17 d’agost de 2019 a l’Avellana, a Riudecols (Baix Camp) de 18 h a 01 hores

Es tracta d’una experiència d’oci única que s’ha volgut desenvolupar en un emplaçament fix durant 10 dies.

Concerts, gastronomia, animacions infantils, Market i moltes propostes més oferiran una programació completa enmig de la natura al Baix Camp


PUBLICITATNomad Festival Xperience fusionarà diverses disciplines culturals, d’oci i gastronòmiques en l’espai de l’Avellana – Mas d’en Cabré, una masia centenària al terme municipal de Riudecols.

En aquesta primera edició, a l’Avellana s’oferiran diversos espais per a tota la família: un espai Concerts amb música en viu cada nit; l’espai Foodtrucks, amb una selecció de gastronomia d’arreu del món; l’espai Market, amb la presència de diverses marques independents curosament seleccionades; i el Petit Nomad, un univers d’activitat i animació per als més petits.

Propostes familiars i de shopping

L’oci per a tota la família  serà un dels eixos definidors de Nomad Festival Xperience, que potenciarà el Petit Nomad amb una intensa programació de tallers, animació i espectacles familiars, pintacarones, gimcanes i jocs guiats durant la cita.

Els nens i nenes seran en part protagonistes de les tardes i podran fer manualitats, aprendre habilitats o gaudir de propostes de qualitat com la de la Turuleta Band, Més Tumàcat i Zum Zum Teatre, sessions de conta contes o festes temàtiques.

Nomad Festival Xperience

Una altra de les joies més cuidades de la programació serà el Market, una aposta pels valors de les marques artesanals i independents, a favor de moviments com l’slowfashion. A l’Avellana es desplaçaran una important selecció de marques de sectors tan variats com la moda, els complements i la decoració, amb una experiència diferent de shopping a l’aire lliure.

Nomad Festival Xperience

Música en viu cada dia

L’entrada tindrà un cost de sis euros per adults (amb una consumició inclosa), i de cinc euros per a nens (amb accés a totes les activitats del Petit Nomad). Hi haurà aparcament gratuït per a tots els assistents, i la possibilitat d’adquirir un passi per a tres dies per dotze euros (deu euros per a infants). Els empadronats a Riudecols, a més, tindran entrada lliure.

La programació elaborada per a Nomad Festival Xperience inclou variades propostes musicals:  un DJ del prestigiós equip de Red Bull, la celebració de la Festa dels 40 principales el dia 10 d’agost,  Star Ways, Big Mouthers o Mala Vida, o propostes innovadores com un concert d’improvisacions, versions íntimes o originals, i espectacles interactius. Rock, rumba o funk.

Nomad Festival Xperience

La música serà una protagonista indiscutible en quatre formats diferents: a les sessions DJ de música electrònica de tarda; a l’animació per al públic infantil al Bosc de les Fades; als espectacles  de petit format i més sorprenents a l’Hivernacle a les 20 h; i als concerts principals cada nit a les 23 h. A més, tot el festival comptarà amb una música ambient i que acompanyarà tots els espais de Nomad Festival Xperience, especialment pensada per adaptar-se a cada moment.

Un espai gastronòmic i una experiència enològica

La gastronomia és una de les protagonistes de la filosofia Nomad, amb una aposta per un menjar de carrer de qualitat i sorprenent. A la selecció de foodtrucks que es podran descobrir a Nomad Festival Xperience, s’hi sumarà la col·laboració del Restaurant Solric de Tarragona, que durà la seva proposta gastronòmica tradicional i de proximitat a l’aire lliure durant els deu dies de festival a Riudecols.

Nomad Festival Xperience

Una altra de les novetats que s’incorporarà a l’oferta que es podrà viure a l’Avellana serà els tasts amb maridatge oferts per diferents cellers de prestigi. Del 8 al 17 d’agost, els productes de totes les bodegues participants s’exposaran i estaran a la venda en aquest espai dedicat a l’experiència enològica.

Un festival itinerant que s’ha fet gran

Nomad Festival va néixer l’any 2016 a Cervera amb l’objectiu de fusionar diferents disciplines culturals i d’oci a l’aire lliure, i d’estendre la seva filosofia de revetlla mediterrània arreu del territori. En aquestes quatre temporades, la iniciativa ha tingut un arrelament destacat a la província de Tarragona, fet que està en part darrere de la decisió d’escollir l’Avellana com a primer emplaçament fixe del festival.

Nomad Festival Xperience

Aquest any Nomad Festival, en el seu format de festival itinerant, ha visitat Sant Feliu de Guíxols i Tortosa, i, fins al proper mes de setembre, té programades noves edicions a Miami Platja (del 21 al 25 d’agost), Salou (del 12 al 15 de setembre) i Guissona (del 6 al 8 de setembre). L’Avellana, però, serà el primer emplaçament en la història de Nomad en què s’aposta per un festival de llarga durada.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data inici
08-08-2019
data fi
17-08-2019

lloc

L'Avellana (Baix Camp)
Partida Mas d'en Cabrer s/n 43390 Riudecols, Tarragona

Comarca:

Baix Camp
Web:
https://www.nomadfestival.es/?#

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.