MR. STONE AL MONESTIR DE SANTES CREUS I AL CASTELL DE MIRAVET

Mr. Stone vol descobrir els secrets més ben guardats del Monestir de Santes Creus i el Castell de Miravet

Per a infants de 5 a 12 anys

➡ Mr Stone i el secret de les tombes reials de Santes Creus, dies a concretar

➡ Mr. Stone al castell de Miravet, dies a concretar

L’activitat familiar “Mr. Stone” pretén apropar la història dels monuments catalans de manera rigorosa, però, alhora, d’una forma atractiva i adequada a la seva edat .

Mr. Stone

L’intrèpid Mr. Stone viurà un estiu ple d’aventures descobrint els secrets i les curiositats més ben guardades del Reial Monestir de Santes Creus i del Castell de Miravet. Aquest personatge imaginari és el fil argumental de l’activitat familiar que pretén donar a conèixer la història dels monuments catalans als més petits de la casa.

Mr. Stone

Així doncs, aquest viatger, que volta pel món buscant llocs únics i extraordinaris, intentarà esbrinar, amb l’ajuda dels nens i nenes i les seves famílies, diversos misteris. A Santes Creus, s’enfrontaran plegats al secret de les tombes reials del Monestir de Santes Creus. Els caldrà resoldre diversos enigmes per desvelar un gran misteri: qui està enterrat a les tombes de Santes Creus?

Durant l’activitat es realitzen diverses manualitats, com la construcció del monestir o la creació d’un capitell a partir de la iconografia del claustre. Finalment, les famílies descobreixen qui està enterrat a l’església del monestir.

Mr. Stone

Mr. Stone també tindrà protagonisme aquest estiu al Castell de Miravet després que Indiana Jones també s’endinsi en el misteri dels templers. Els seus mapes serviran per viatjar al passat templer del castell d’aquest municipi de la Ribera d’Ebre, on, fins i tot, alguns personatges de l’època recobraran vida per explicar als nens i nenes participants la història d’aquest monument.

Podeu fer les reserves a reservesmonuments.acdpc@gencat.cat  o al telèfon 977638329.

MÉS INFORMACIÓ

data inici
29-09-2018

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.