NOMAD FESTIVAL A CASTELLDEFELS

nomad festival

Festival itinerant per a tota la família

De l’11 al 15 d’agost de 2018 als Jardins del Castell

Nomad Festival arriba a Castelldefels amb la millor música, foodtrucks i un complet Market de propostes de disseny.

NOMAD FESTIVAL a CASTELLDEFELS

El Nomad Festival Castelldefels es farà als Jardins del Castell coincidint amb la Festa Major del municipi.

De l’11 al 15 d’agost, hi ha programats diversos concerts, una àmplia programació infantil, un Market amb una cuidada selecció d’una vintena de marques independents i una quinzena de foodtrucks.

L’accés a l’espai del Nomad Festival serà gratuït.

NOMAD FESTIVAL a CASTELLDEFELS

Nomad Festival, és l’esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure.

Programació infantil

Un dels trets identitaris del Nomad Festival, la programació infantil de qualitat, estarà molt present a l’apartat de Petit Nomad, que oferirà activitats tots els dies de cinc de la tarda a onze de la nit.

NOMAD FESTIVAL a CASTELLDEFELS

Els més petits podran gaudir de diversos tallers de pagament que els permetran convertir-se en artistes de circ, fer quadres de sorra o pintar-se la cara, entre d’altres propostes, a més de divertir-se amb els espectacles infantils totalment gratuïts programats pràcticament cada dia a l’escenari central del Nomad Festival.

NOMAD FESTIVAL a CASTELLDEFELS

El Petit Nomad a Castelldefels comptarà amb la presència, diumenge 12, dels populars The Penguins i el seu exitós Reggae For Xics, que ha fascinat per igual grans i petits. Les Princeses Barbudes s’encarregaran de l’animació des de l’escenari central el dilluns 13, mentre que la Turuleta Band i Disco Move It completaran una programació familiar cuidada fins al darrer detall.

El Market del Noma Festival

Fruit d’una treballada selecció a càrrec dels organitzadors del Nomad Festival, de l’11 al 15 d’agost hi haurà també la possibilitat de conèixer i comprar productes d’una vintena de marques independents amb propostes innovadores i de qualitat en els àmbits de la moda i els complements. El Nomad Market aposta per les marques locals i conceptes com l’slowfashion.

NOMAD FESTIVAL a CASTELLDEFELS

La gastronomia

La gastronomia de qualitat, acompanyada d’una bona estona a l’aire lliure amb una copa formen part també de la filosofia de Nomad Festival. Per això, cada dia es podrà gaudir de diverses foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatives de diferents cuines del món.

NOMAD FESTIVAL a CASTELLDEFELS

Els nostres col·laboradors Estrella Damm, Raimat i Sangria Mar & Sol, estaran també presents en la barra que estarà oberta durant tots els dies, juntament amb un espai chill out on passar una estona tranquil·la, acompanyats d’una selecció de música ambient molt cuidada i pensada per a diferents moments de la jornada.

Programació per a tothom

L’apartat musical serà un dels ingredients principals del retorn del Nomad Festival a Castelldefels, amb música en viu cadascun dels cinc dies i fins a la matinada a l’escenari central del recinte.

NOMAD FESTIVAL a CASTELLDEFELS

Dissabte 11 d’agost arrencarà la programació amb dos potents actuacions: Big Mamma i Future is Female. Diumenge prendran el relleu les versions acústiques d’èxits de tots els temps a càrrec de Duet Acustic JB & Nacho Ibáñez, i la reinterpretació dels èxits del pop, rock i soul que faran els Big Mouthers.

Dantuvi portaran el millor de la rumba catalana dilluns 13 a Castelldefels, en una vetllada que anirà acompanyada també de la projecció d’un documental sobre l’apassionant història d’aquest estil musical. La música brasilera de Sol Omar i l’espectacle de cabaret d’Amanda Webs ompliran l’escenari del Nomad Festival dimarts, que arribarà al seu punt final dimecres 15 amb el concert final de Singer Mornings.

MÉS INFORMACIÓ

Un esdeveniment familiar i itinerant per tota Catalunya

data inici
11-08-2018
data fi
15-08-2018

lloc

Jardins del castell, Castelldefels

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.283696, 1.977449
Mòbil:
654 140 943
E-mail:
info@nomadfestival.es
Web:
https://www.nomadfestival.es/?#

Més informació

L’experiència itinerant
  • Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori.
  • Al setembre de 2018: Nomad Festival a Barcelona!
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.