LLIBRES I VINS PER SANT JORDI AL CELLER ALBET I NOYA

Llibres i vins per Sant Jordi

Diumenge 22 d’abril de 2018

Albet i Noya s’anticipa al dia de Sant Jordi i ha preparat una jornada lúdica de portes obertes pel proper 22 d’abril. Durant tot el matí, hi haurà visites al celler, contacontes i tallers infantils, tastos de vins i espai de tast i lectura. La jornada de portes obertes també tindrà un component solidari ja que l’Associació Aida Books farà una recollida de llibres vells per finançar diferents projectes de desenvolupament a l’Àfrica, Àsia, Orient Mitjà i Sud-Amèrica.

Llibres i vins al Celler Albet i Noya

Per als més petits, hi haurà una lectura dramatitzada del conte La Verema a càrrec de la seva autora Montserrat Balada. També es faran tallers oberts a tots els nens i nenes amb manualitats relacionades amb el dia de Sant Jordi com un punt de llibre o un perfum de roses.

Un tast per als amants de l’escriptura

Mentrestant, els grans podran gaudir de visites al celler, tastos dirigits i d’un espai de descans amb degustació de vi i biblioteca de llibres relacionats amb el món del vi i la gastronomia. Destaca el primer taller de micro-relats inspirats en el vi que consistirà en un tast de vins dirigit per Josep Maria Albet en el qual tots els participants tindran l’oportunitat d’expressar allò que els transmet la copa amb paraules. Al final de la sessió, aquells que ho vulguin podran compartir amb la resta del grup les seves creacions literàries i hi haurà premis pels més originals.

L’entrada a la Festa dels llibres i vins és lliure però es demana a tots els participants que portin un llibre, o llibres, usats per a l’ONG Aida Books. Aquesta associació disposa d’una xarxa de llibreries solidaries, gestionades per voluntaris, que posa a la venda llibres i destina els seus beneficis a diferents projectes de desenvolupament a Àfrica, Àsia, Orient Mitjà i Amèrica Llatina. Podeu saber-ne més a www.ong-aida.org. A la festa també es podran adquirir títols a partir d’1 euro.

Programa de la jornada de portes obertes:

  • 10:30h. Obertura de portes
  • 11-11:30h. Contacontes a càrrec de Montse Balada que ens explicarà el seu conte La Verema. En Ciscu de Can Garnatxa i el raïm misteriós
  • 11-12h. Visita al celler (Gratuïta. Reserva prèvia a visita@albetinoya.cat)
  • 11:30-13:30h. Tallers infantils de punts de llibres i perfum de roses
  • 12-13h. Tast de vins amb Josep Maria Albet i Noya. Taller de microrelats inspirats en el vi (places limitades, 5€. Reserva prèvia a visita@albetinoya.cat)
  • 13-14h. Visita al celler (Gratuïta. Reserva prèvia a visita@albetinoya.cat)
  • 14h. Finalització de la jornada

Durant tot el matí: winebar, biblioteca de llibres relacionats amb el vi. Punt de trobada amb l’associació Aida books.

Més informació sobre el celler Albet i Noya AQUÍ

Guardar

MÉS INFORMACIÓ

Sant Jordi al Celler Albet i Noya

data inici
22-04-2018

lloc

Albet i Noya
Can Vendrell de la Codina (08739 Sant Pau d'Ordal) - (Subirats) Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3844800, 1.8046003
Telèfon:
93 899 4812
E-mail:
visita@albetinoya.cat
Web:
http://www.albetinoya.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.