TALLER DE KUMON A MÓN LLIBRE 2018

Kumon anima els infants a escriure la seva pròpia història

  • Diumenge 15 d’abril de 2018 d’11.45 a 19 hores
  • A la Plaça dels Àngels a Barcelona
  • Per a infants a partir de 4 anys

Kumon (la xarxa de centres d’ensenyament més gran del món) estarà present al Festival Infantil Literari Món Llibre, dins de l’espai Taller Groc, amb una activitat adreçada als més menuts

Un taller en què els infants podran escriure la seva pròpia història, una activitat didàctica durant la qual el personal de Kumon a la Fira els guiarà en les diferents parts del text, tot ajudant-los a construir la seva història.

taller de kumon a món llibre

El taller proposa, als més menuts, viure una experiència creativa pròpia, i els convida a redactar el seu propi conte, de manera autònoma, perquè es converteixin en escriptors per un dia. Kumon els proporcionarà el material (un DIN-A5 on els infants podran crear la seva pròpia història); a més a més, els donaran pautes per anar treballant en les diferents parts de la història: introducció, cos del document i final o desenllaç. Els petits també comptaran amb el suport de figures per decorar el seu conte i poder portar la seva imaginació on els porti la seva inspiració.

taller de kumon a món llibre

L’experiència serà una oportunitat única per als menuts, els donarà satisfacció de crear la seva pròpia història i d’aprendre a fer-ho per ells mateixos, d’una manera divertida.

El programa Kumon Lectura

Durant la Fira, Kumon informarà les famílies sobre el seu programa de lectura, que consta de 18 nivells que abasten des del començament de l’aprenentatge lector, a través de la codificació de paraules, fins a l’anàlisi crítica de diferents tipus de textos. Els alumnes fan tres activitats: lectura en veu alta del material didàctic, resolució del material didàctic i lectura dels llibres de la bibliografia recomanada de Kumon ( guia gratuïta i d’accès lliure per a famílies i educadors on es poden trobar llibres adequats al nivell de lectura de cada infant)

Quant a Kumon

Kumon és una xarxa de centres d’ensenyament en els quals s’ofereixen els programes de matemàtiques i lectura, dissenyats per assolir el màxim rendiment de l’alumnat. La va fundar fa 60 anys Toru Kumon, un professor de matemàtiques d’Osaka (el Japó), i actualment compta amb més de 25.000 centres a tot el món, on es fa formació a 4.400.000 alumnes, que avalen el mètode del professor japonès. A Espanya, Kumon compta amb més de 240 centres repartits en 13 comunitats autònomes, que fan un total de 21.000 alumnes.

Kumon matemàtiques està format per 21 nivells que tracten el temari de càlcul des de l’educació infantil fins al batxillerat i els primers anys de la universitat. Kumon lectura consta de 18 nivells que s’inicien amb l’aprenentatge del lector a través de la codificació de paraules, fins a l’anàlisi crítica de diferents tipus de textos.

MÉS INFORMACIÓ

Tallers infantils a Barcelona

data inici
15-04-2018

lloc

Barcelona
Pl. Àngels

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.382942, 2.167267
Web:
http://www.kumon.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.