LA VEREMA AL CELLER ALBET I NOYA

Vine a viure el moment més emocionant de l’any a Albet i Noya: La verema

A partir del 24 d’agost de 2019
Dissabtes i diumenges a les 11.30 hores

Trepitjar la vinya, tastar el raïm directament del cep, veure els treballadors com feinegen amunt i avall, degustar el most mentre fermenta i viure la verema 2019 amb gran intensitat. Això és el que us proposen, un any més, des del celler de vins ecològics Albet i Noya.

A partir del 24 d’agost, i fins que s’acabi la verema, s’oferiran visites especials que permetran una aproximació completa a un dels moments més emocionants de l’any al Penedès.
També s’oferiran visites especials adreçades als nens i nenes de 3 a 12 anys que aniran a la vinya a collir raïms, el trepitjaran per fer el seu propi most i coneixeran tot el procés de la vinya i el vi amb l’ajuda de monitors de lleure especialitzats.

  • Preu: 18€/adults   8€/nens
  • Durada: 2 hores
  • Reserva plaça

Gaudeix del món del vi en família

Per a infants entre 2 i 13 anys
Tots els caps de setmana de 11.30 a 13 hores

Feu una visita al celler Albet i Noya.

celler albet i noya

Us proposem conèixer el món d’Albet i Noya des de dues perspectives diferents: la dels més petits, on coneixeran el procés d’elaboració dels nostres vins ecològics a través de tallers i activitats i la dels adults, amb els que visitarem el celler i la sala de bótes per conèixer tot sobre els nostres vins.

celler albet i noya

Al finalitzar, hi haurà una degustació de tres vins.

Mínim de 6 nens per a dur a terme l’activitat.

Preu: 13€ adults / 6€ nens

Indispensable reserva prèvia i cal contactar-nos amb antel·lació per consultar disponibilitat.


PUBLICITATEl celler Albet i Noya

Albet i Noya és un celler familiar pioner en l’elaboració de vins ecològics des de 1980. Estem situats a la regió vitivinícola del Penedès, concretament a Sant Pau d’Ordal (Subirats).

celler albet i noya

Actualment treballem amb 85ha de vinya pròpia on conreem al voltant de 25 varietats de raïm diferents, entre blanques i negres.

celler albet i noya

Elaborem més de 20 referències de vi entre vins blancs, rosats, negres i escumosos. Alguns dels projectes d’I+D que s’estan duent a terme tenen a veure amb la cerca de varietats resistents als fongs i adaptades al canvi climàtic, o en la mateixa línia de treball, també es duu a terme un projecte de recuperació de varietats prefil·loxèriques.

Guardar

MÉS INFORMACIÓ

Visita el celler en família!

Lloc

Celler Albet i Noya
Can Vendrell de la Codina (08739 Sant Pau d'Ordal) - (Subirats) Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3844800, 1.8046003
Telèfon:
93 899 4812
E-mail:
visita@albetinoya.cat
Web:
http://www.albetinoya.cat/?#