FESTIVAL DE LLEGENDES DE CATALUNYA

Sant Martí de Tous es converteix en la Capital de les Llegendes de Catalunya

Dies 6 i 7 de juliol de 2019

El Festival de Llegendes de Catalunya vol recuperar, potenciar i donar a conèixer històries i llegendes dels Països Catalans.

El Festival de Llegendes de Catalunya és un Festival únic a les nostres terres  amb espectacles i activitats per a totes les edats. Propostes d’estil més clàssic a cau d’orella però també propostes a mida i contemporànies.

festival de llegendes de catalunya

Aquest any el FesLleCat, que celebra el seu desè aniversari, comptarà amb més d’una vintena de propostes entre activitats i espectacles per a tots els públics. L’activitat principal és l’Apagada de Misteri, que tindrà lloc durant la nit del dissabte 6 de juliol, i és quan el cas antic del poble es queda a les fosques i 6.000 espelmes marquen un recorregut de llegendes misterioses que culminen al pati del Castell del Tous amb la interpretació d’una última llegenda que enguany interpretarà l’actriu catalana Clara Segura.

festival de llegendes de catalunya

D’entre les cares conegudes, el FesLleCat compta aquesta any també amb la participació de l’actor Josep Julien que serà l’encarregat d’explicar-nos algunes llegendes de caràcter adult mentre podrem gaudir de l’art pictòric de Toni Ortiz.


PUBLICITATTambé és important la visita de la pallassa Pepa Plana, que ja va participar al festival fa dues edicions, i aquest cop tornarà a Sant Martí de Tous versionant el seu nou espectacle “Veus que no veus” al costat de la pallassa Noël Olivé. Totes dues intentaran explicar alguna que altra llegenda per adults.

Els Racons de Llegenda són també un dels actes centrals del FesLleCat. Milers de persones visiten els diferents escenaris del poble on es podran escoltar les llegendes de diverses localitats catalanes de Tarragona, Girona, Lleida, Barcelona i de Sant Martí de Tous.

festival de llegendes de catalunya

 ➡ Mira totes les activitats AQUÍ


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data inici
06-07-2018
data fi
07-07-2018

lloc

Sant Martí de Tous (Anoia)

Comarca:

Anoia
Latitud i Longitud:
41.561588, 1.491824
Web:
https://www.festivaldellegendes.com/?#

Més informació

Com arribar-hi

  • Des de Barcelona:

Per la autovia A-2, sortida 550. Cal agafar la sortida de Jorba - Sant Genís. Trobes una rotonda, agafes la sortida cap a l'esquerra (creuant l'autovia). Vas a parar a una segona rotonda, on cal agafar la tercera sortida, dirrecció a Sant Martí de Tous. Cal anar recte fins la tercera rotonda i prendre la direcció a Sant Martí de Tous.

  • Des de Lleida:

Per la autovia A-2, sortida 550. Cal agafar la sortida de Jorba - Sant Genís. Vas a parar a una segona rotonda, on cal agafar la tercera sortida, dirrecció a Sant Martí de Tous. Cal anar recte fins la tercera rotonda i prendre la direcció a Sant Martí de Tous.

  • Amb autobusos
Hispano Igualadina (Telf. 93 804 44 51), amb la línia Igualada - Santa Coloma de Queralt i la línia d'Igualada - Tarragona (www.hispanoigualadina.net)

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.