PISTA DE GEL DEL BARÇA, A BARCELONA

Vine a patinar sobre gel amb la família o amb els amics!

 

Lliscar sobre el gel… Tenir la sensació de fred a la cara… Riure… Caure… Agafar-te fort als amics o a la família… Patinar sobre gel és una de les experiències més inoblidables!

La millor combinació entre la pràctica esportiva i l’oci la trobaràs a la pista de gel més gran i emblemàtica de Barcelona: la pista de gel del Camp Nou on grans i petits us divertireu al mateix temps que feu esport!

Escola de patinatge

La pista de gel del Camp Nou, posa a disposició dels amants del patinatge una escola on aprendre tots els trucs i posa tots els mitjans perquè assoliu un alt nivell i adquiriu una bona tècnica i un gran domini dels patins.

Els cursets són trimestrals i es fa una hora de classe setmanal. Trobareu classes adaptades a tots els nivells i per a totes les edats. Els més petits podran começar a partir dels 4 anys.Informa-te’n al telèfon 93 496 36 31 o al mail: escola.patinatge@fcbarcelona.cat

La pista de gel del Barça, organitza aniversaris per a nens i adults. Per a més informació pots trucar als telèfons: 93 496 36 30 ó 93 496 36 32 o demanar informació al mail: pistadegel@fcbarcelona.cat

MÉS INFORMACIÓ

Pista de Gel del Barça

pista de hielo del barça
Av. Arístides Mallol s/n - Accés principal, nº 15 Av. Joan XXIII ( Accés Boulevard  nº 9)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3790872, 2.120263
Telèfon:
93 496 36 30
Web:
https://www.fcbarcelona.es/es/entradas/pista-de-hielo

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.