AMB NENS A SUÈCIA

Cap a Suècia!

Al final vaig acceptar la invitació del meu pare per anar a Suècia.

Tot i que es va cansar de dir-me que ho passaríem molt bé a -25°, jo pensava que amb aquest fred era impossible.

Malgrat tot, he de reconèixer que el viatge que em va organitzar va ser molt divertit, actiu i original.

Ja feia temps que li deia que volia anar a Finlàndia a veure al Pare Noel, ell, al proposar-me Suècia, va provocar cert desencís donada la meva ignorància.

– No és el mateix, li vaig dir.
– No, no ho és, em va dir, és molt millor. Més econòmic i gens de massificació.

Amb cara de pocs amics vaig acceptar. El vol a Estocolm se’m va fer curt. Havia carregat l’Ipad amb jocs nous i el temps va passar volant (mai millor dit!).

A la nostra arribada a l’aeroport d’Arlanda vam agafar el tren Exprés a Estocolm Centre i d’allà vam enllaçar cap a Karlstad que es troba a 3 hores en direcció al nord.

Quan vam arribar a l’estació d’aquesta interessant ciutat universitària, ens vam trobar a l’amic del meu pare que ens esperava amb una pick up per portar-nos a casa seva.

Si us plau, no em pregunteu el nom, no el recordaria ni que em perseguissin 4 lleons!

Aquí va començar la nostra aventura!

Vam passar 5 dies d’allò més interessants gaudint d’uns dies d’activitats a la neu difícils d’oblidar: motos de neu per paisatges únics en els que el silenci ens acompanyava a tot arreu, dies de pesca foradant el gel a llacs i rius de la zona, passejades ver l’horitzó nevat pujats en trineus arrossegats per huskies dormint a refugis ben adaptats pel fred que fa a la regió i el millor de tot, una nit d’aventura dormint a un tipi, una tenda índia.

Encara que feia fred, ho vam passar molt bé: jocs amb altres nens vora el foc, sopar d’allò més informal, la freda nit amb possibilitat de veure aurores boreals…

Després de tot això, els nostres dies de vacances van arribar a la seva fi i a la nostra tornada a Estocolm encara vam tenir temps de passar-nos un parell d’hores pel Museu Vasa a on es pot trobar un vaixell que es va enfonsar fa uns segles.

Us ho podeu imaginar?

APASEO Travel Experiences t’ajuda a dissenyar les teves vacances amb els nens i nenes.

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Suècia

Latitud i Longitud:
62.1983366, 17.567198
Web:
http://www.apaseotravel.com/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.