LLIBRETS D’ESCRIPTURA I JOCS PER A INFANTS

Libros de escritura y juegos

Llibrets d’escriptura i jocs

Els nens i nenes han de tenir els seus recursos per aprendre tot i estar a casa. I aprendre no vol dir sumar, restar, escriure i copiar, pot englobar un munt d’activitats divertides per a ells i elles alhora que aprenen coses fonamentals. Des de Sortir amb nens us donem un bon llistat de llibrets d’escriptura i jocs per a assegurar aprenentatge i diversió alhora que es millora la concentració dels petits.

 

 

Quadernets infantils en català

Els Mumin, llibre per acolorir

Els Mumin ens faran acolorir de tonalitats blaves tots els seus personatges i escenaris, però també ens faran pensar i aprendre amb algunes de les seves frases. Un llibre ideal per a pensar i per a estimular la creativitat dels nens.

Llibrets d'escriptura i jocs
 

Collage

En aquest llibre tot s’hi val! Les formes estan per omplir-les amb tota mena de material: tela, ceres, colors, sorra, aquarel·les, pedres… Els collages són molt divertits pels nens i nenes i a més a més els ajuda a millorar la seva sensorialitat.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Uneix els punts

Unir punts és un dels reptes més importants d’aquest llibre. Ensenya els més petits a fer línies i a millorar la seva percepció de l’espai i formes. Perquè darrere d’una sèrie de punts, sempre hi ha formes interessants per veure.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

El meu quadern d’activitats amb adhesius

Aquest llibre combina llapis, colors, formes i molts adhesius perquè els nens i nenes aprenguin a veure i observar les primeres formes per aprendre també a diferenciar-les.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Primers exercicis d’escriptura

Aquest primer exercici d’escriptura serveix tant pels nens com pels pares i mares com pels nens, perquè a banda d’incloure activitats per aprendre les primeres lletres i nombres, també té consells pels pares durant l’aprenentatge dels petits.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Resseguir lletres i nombres

Més de 80 fitxes per a resseguir lletres i nombres fins a formar les primeres paraules dels infants, i amb un munt de dibuixos per animar-los a seguir! A més a més, també inclou descàrregues per a repetir les fitxes tantes vegades com calguin.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

El meu llibre de gomets

Els gomets són una forma perfecta per ensenyar als nens i nenes les diferents formes que existeixen. En aquest llibre hauran de ser els responsables d’acabar de fer la forma dels animals enganxant els diferents gomets. No només aprendran formes i colors, també ho aprendran tot sobre les masies i els animals.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

El meu gran llibre de jocs i passatemps

Els jocs i passatemps no només són per a passar el temps, com pot indicar el nom. Serveix per a molt més! Sobretot per l’aprenentatge. I en aquest llibre els nens i nenes tenen un munt d’endevinalles, jocs i adhesius per jugar i aprendre.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Primeres lletres

Abans de les frases venen les paraules, i sobretot les lletres. Pels nens i nenes de 3 a 5 anys el més important és saber escriure les lletres a la perfecció, i aquest llibret els ajuda a aconseguir-ho. Aprendran a resseguir i escriure ells sols les lletres, a més a més de saber com sonen tant separades com juntes.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Animals d’arreu del món

Amb aquest llibre viatgem pel tot el món per descobrir tots els animals que s’amaguen i viuen al nostre planeta. Els més petits podran aprendre-ho tot sobre els animalons, tant que fins i tot podran jugar amb un munt de jocs de memòria per veure quant i com de bé han après.

Llibrets d'escriptura i jocs

Peppa Pig, 500 stickers

Peppa Pig, la millor amiga de molts nens i nenes, els pot ensenyar 500 adhesius diferents, 10 pàgines per a pintar amb els seus colors favorits i 24 pàgines plenes d’activitats per aprendre.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Retalla les teves princeses

Als teus fills i filles els hi encanta la moda? Vestits, pantalons, jerseis, camisetes, bosses, joies… Doncs aprofitem la seva passió per ensenyar a retallar, enganxar i combinar amb princeses! Els jocs de vestir no són només per vestir, també ajuden en la psicomotricitat dels nens.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Petit pont – Nombres

Un llibre perfecte de preparació per als nens i nenes que estiguin a punt d’entrar a primària. Els ajuda a resoldre problemes matemàtics alhora que milloren la seva comprensió lectora.

 

Petit pont – Lletres

Pels més petits de la casa, l’entrada a P4 és millor quan ja saben distingir formes. Per això, aquest quadern els ajuda a diferenciar i relacionar imatges.

 

Matecracks

Per a infants a partir de 3 anys

Nombres, geometria, mesura, lògica, estadística… Semblen conceptes difícils pels nens i nenes però no ho són tant, sobretot si els ensenyem tenint en compte conceptes quotidians o que envolten el dia a dia dels petits.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Quadernet d’escriptura divertida

La millor forma d’estimular la imaginació i l’escriptura dels nens. Més de 60 pàgines amb exemples molt divertits perquè la canalla desenvolupi històries pròpies alhora que practiquen i perfeccionen les seves narracions.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

  

Quadernets amb jocs i activitats en castellà

Llibrets d'escriptura i jocs

Libro de colorear para niños

Per a infants a partir de 4 anys

Un divertit quadern d’activitats per a nens i nenes de pre-escolar. El llibre de pintar perfecte per a nens petits. Aprendran a reconèixer les formes, les lletres i els números. Hi ha més de 80 pàgines per pintar amb il·lustracions grans i  personatges.

 

 
 

Aprenem a repassar

Per a infants a partir de 3 anys

Els nens i nenes prendran les línies, les diferents formes i  les lletres de l’abecedari. Hi trobareu més de 90 pàgines de pràctica amb il·lustracions grans i personatges. Un quadern d’activitats infantils per aprendre a repassar.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Colorea por números

Per a infants a partir de 5 anys

Troba tots els teus animals favorits! Un llibre per a infants a partir de 5 anys per pintar, estimular la imaginació i relacionar números i formes.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

 

El gran llibre pre-escolar per a nens i nenes

Un llibre d’exercicis amb divertits jocs d’aprenentatge. Aprendrem els números, haurem de trobar l’ombra correcta, descobrir els animals que hi ha, repassar línies, trobar les 5 diferències i aprendre a escriure lletres i números.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

 

Mi libro de actividades en casa

Per a infants a partir de 4 anys

Aquest llibre de més de 100 pàgines guiarà a l’infant amb mètode i pedagogia en el seu aprenentatge.
Hi trobaràs un mètode d’ensenyament i fletxes per explicar, totes les lletres i els números del 0 al 20 així com a il·lustracions per desenvolupar el vocabulari dels nens.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

 

Repasar letras y números

  • 1, 2, 3, diviértete y aprende
  • Per a infants a partir de 3 anys

Gràcies a aquest llibre de 108 pàgines, els preescolars de 3 a 5 anys poden aprendre a traçar i dibuixar les 26 lletres de l’alfabet i els 10 números principals. Totes les lletres i números estan il·lustrats d’una manera simple i fàcil d’identificar: boniques il·lustracions i moltes pàgines per mantenir entretingut durant hores i hores.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Aprendre a Escriure Lletres i Números

La forma més divertida d’aprendre a escriure lletres i números per als seus fills! Quan els nens aprenen l’abecedari a casa, no només s’estimula el seu intel·lecte i les seves habilitats, sinó que també pot convertir-se en una oportunitat per jugar i compartir temps de qualitat en família.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

 

Aprenem a repassar línies i formes

Llibre d’activitats per a nens 3-4 anys per millorar la concentració i la coordinació. Un excel·lent quadern d’exercicis amb tasques divertides per ajudar a la motricitat fina i a la concentració del nen o nena. Tècniques d’aprenentatge perfectes per l’escola bressol i el pre-escolar!

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Grafomotricitat 1

Grafomotricitat orientada a educació infantil. Inclou exercicis per a la realització de moviments que desenvolupen la racionalitat i el traçat de les lletres. Ensenyar a col·leccionar i traçar; millorar la postura de la mà a l’escriure.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Entrena tu mente con Peppa Pig

Per a infants a partir de 3 anys

Un quadern educatiu de Peppa Pig dirigit a nens de 3 anys que els ajudarà a que el seu cervell treballi més ràpid, a afavorir la facilitat per resoldre problemes i a millorar la seva concentració. Les activitats i passatemps com puzles, endevinalles, laberints i sudokus estan dividits en tres seccions: «Observa», «Pensa» i «Calcula».

 

 

Aprendre a reconèixer formes

Aquest llibre és una manera divertida de reconèixer formes i colors amb més de 300 adhesius de colors: quadrat, línia, cercle, triangle i hexàgon. Estimula la creativitat i la imaginació.

 

Pinta Amb Adhesius

Làmines de diferents temàtiques: granja, parc, disseny a manera de marc per després poder emmarcar els resultats. Afavoreix el reconeixement de colors i formes de disseny funcional.

 

Actividades infantiles

Kit de jocs educatius per a nens en educació infantil. Estimula el desenvolupament cognitiu, la capacitat de concentració i el raonament lògic amb activitats específiques per als diferents cursos infantils.

 

Tisores Nens

Les tisores són eines bàsiques per desenvolupar les habilitats motores fines de l’infant. En aquest llibre Tisores Nens 3 Anys ajudi al seu fill a practicar el tall amb tisores com una forma de millorar la destresa manual.

 

Tallar i enganxar

Aquest llibre està dissenyat perquè els nens petits i en edat pre-escolar i els seus cuidadors aprenguin i es diverteixin junts! Les habilitats de tisora ​​ajudaran al seu fill a desenvolupar habilitats motores fines, millorar la curiositat, entrenar la memòria i l’atenció, desenvolupar la concentració i fomentar la resolució de problemes.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

Uneix els punts

Hi ha 30 criatures i motius amagats en aquest llibre. Esbrina quins connectant els números de l’1 a l’60 amb línies, una per una. Es fomenta la creativitat, la concentració i les habilitats motores.

Llibrets d'escriptura i jocs

 

  

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.