CANAL OLÍMPIC DE CATALUNYA

Esport a l’aire lliure

El Canal Olímpic de Catalunya ofereix un ampli ventall d’activitats esportives per fer en família, des de la pràctica de piragüisme, rem, windsurf, golf, vela i esquí nàutic.

canal olímpic de Catalunya

Hi ha la possibilitat de llogar canoa, kayac, optimist, barca de passeig, windsurfing, patins, bicicleta, arc, cotxe a pedals. També compta amb  un camp de golf de 9 forats així com un equipat gimnàs de fitness, una piscina a l’aire lliure i un restaurant per si ens volem quedar a dinar.


PUBLICITATEl preu d’entrada a la instal·lació és de 2 euros per persona. Els nens no paguen fins els 12 anys. Això ens permet recórrer la pista que envolta el canal que té una longitud de 2.700 metres. A peu, sobre patins, en bicicleta, amb un cotxe a pedals…com més ens agradi!

El Canal fa 1.200 metres de llarg, 130 metres d’amplada i té quatre metres de profunditat. No es permet banyar-se ni utilitzar embarcacions a motor.

canal olímpic de Catalunya

El Canal Olímpic de Catalunya, és un canal artificial construït sobre unes antigues maresmes del delta del riu Llobregat, envoltat de pi pinyers. I és en aquesta zona de pins on podem fer una parada i fer un pícnic ja que en els dies de sol és una zona d’ombra molt fresca.

canal olímpic de Catalunya

La instal·lació també disposa de porteries on jugar a futbol i xarxes que ens permeten jugar a volei i d’una gran zona verda amb gespa.

MÉS INFORMACIÓ

Canal Olímpic de Catalunya

Av. Canal Olímpic s/n (08860 Castelldefels)

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.2783912, 1.990051
Web:
http://www.canalolimpic.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.