FEM SCRAPBOOKING AL JARDÍ BOTÀNIC DE BARCELONA

Fem scrapbooking!

Diumenge 18 de març de 2018 de 12 a 13.30 hores
Per a infants a partir de 7 anys

Combinarem la nostra vessant científica i artística per plasmar la diversitat de formes fent scrapbooking com a quadern de camp, i ens inspirarem amb els relats que les acàcies ens expliquen. Dins del món de les acàcies no tot és el que sembla. Canviem la mirada per redescobrir aquestes lleguminoses.

scraapbooking al jardí botànic de barcelona
Imatge: Vee

El Jardí Botànic de Barcelona ens ofereix l’oportunitat de conèixer una bona varietat de plantes d’aquest gènere originàries de diverses parts del món.

Activitat accessible.

Punt de trobada: taquilles del Jardí Botànic de Barcelona, c. Dr. Font i Quer, 2, Barcelona

És necessària la inscripció per realitzar les activitats.

Informació i reserves: activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 932562220 (dl. a dv., de 10 a 13 hores)

Durada: 1 hora i 30 minuts

Activitat gratuïta

 

MÉS INFORMACIÓ

Tallers infantils a Barcelona

Jardí Botànic de Barcelona. Carrer del Doctor Font i Quer, 2 Parc de Montjuïc. 08038 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3617700, 2.157691
Telèfon:
93426 49 35
Web:
http://www.jardibotanic.bcn.es/?#

Més informació

Mediterraniam, embranca't al Botànic!

Primers diumenges de mes a les 12 hores
Per a infants a partir de 7 anys
Hi ha una plaga de pugons! Les plantes es moren després de la sequera estival! Has de dissenyar un projecte per estudiar una espècie amenaçada!

Tot superant proves i prenent decisions sobre els reptes que ens plantegin, aprendrem a construir i gestionar un jardí botànic a la nostra ciutat i anirem descobrint de ben a prop el Jardí Botànic de Barcelona. Jugarem en un tauler de joc de mida gegant, on a través del coneixement de les plantes i la col·laboració entre els participants, intentarem aconseguir la màxima punturació. Serem capaços d'escollir la millor estratègia per construir un jardí botànic sostenible? Màxim 25 persones Durada: 1 hora i 30 minuts Preu: gratuït (dins de la jornada de portes obertes, del primer diumenge de cada mes)

Descoberta de la flora mediterrània d'arreu del món

Tots els caps de setmana, de 10.30 a 13.30 hores (tret del mes d'agost)
Vine a Montjuïc a descobrir la flora de les regions del món amb clima mediterrani de la mà de guies experts de l’Associació d’Amics del Jardí Botànic.
Activitat inclosa amb el preu de l'entrada. Durada de cada visita: entre 60 i 75 minuts. Adreceu-vos a taquilles del Jardí. La darrera visita comença a les 12.45 hores
Com arribar-hi
Des de la plaça d’Espanya (parada amb L1 i L3 de metro) agafeu l’autobús parc de Montjuïc (PM), que para just davant del Jardí, al passeig Olímpic, o l’autobús 50 (parada més propera a l’Estadi Olímpic Lluís Companys). Altres autobusos: 55 (parada més propera a l’avinguda de l’Estadi) Funicular de Montjuïc.

Horaris
Novembre, desembre i gener: de 10 a 17 hores Febrer, març i octubre: de 10 a 18 hores Abril, maig i setembre: de 10 a 19 hores Juny, juliol i agost: de 10 a 20 hores Tancat els dies: 1 de gener i 25 de desembre Dia entrada gratuïta: primer diumenge de mes i tots els diumenges a partir de les 15 hores

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.