NOMAD FESTIVAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Festival itinerant per a tota la família

Vine al Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols!

  • Nomad Festival torna a Sant Feliu de Guíxols per viure la revetlla amb la millor música, foodtrucks i marques de disseny.
  • Del 22 al 24 de juny, hi ha programats diversos concerts i un programa d’activitats infantils als Jardins de Juli Garreta.

Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols

Una edició molt especial que coincideix amb la revetlla de Sant Joan.

Del 22 al 24 de juny, hi ha programats als Jardins de Juli Garreta diversos concerts, una àmplia programació infantil, un mercat amb una cuidada selecció de diverses marques independents i una dotzena de foodtrucks. L’accés a l’espai del Nomad Festival serà gratuït.

Nomad Festival proposa a Sant Feliu de Guíxols una altra forma de viure la revetlla amb una programació especial la nit del 23 de juny, però amb moltes activitats també el dia 22 de juny a partir de les 17 h i el dia de Sant Joan, durant tota la jornada.

La programació s’estructurarà en quatre àmbits per satisfer tot tipus de públic:

  • El Petit Nomad, un cuidat programa d’animació infantil pensat per a nens de totes les edats.
    Una programació per a tots els públics.

Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols

Hi ha previst un ampli taller de circ amb diverses estacions perquè els nens i nenes provin les seves habilitats. A l’Espai Giracat, podran fer servir tot de vehicles elèctrics: cars, monocicles, patinets, etc, mentre per als nens i nenes d’entre 2 i 6 anys, hi haurà la possibilitat d’un passeig en originals “ponis” ecològics. Xip Xap Party, a més, oferiran tallers de pintacares i tatuatges. El Petit Nomad estarà obert tots els dies amb aquesta programació de tallers de pagament, i els dies 23 i 24 de juny, a més, hi haurà un espectacle gratuït d’animació infantil en directe a l’escenari central a les 18 h.

  • La gastronomia, amb presència de foodtrucks que representaran l’streetfood o menjar de carrer de tot el món.

Cada dia es podrà gaudir de diverses foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatius de diferents gastronomies del món. Hi haurà un espai chill out per passar una estona tranquil·la i descansar, acompanyats d’una selecció de música ambient molt cuidada i pensada per a diferents moments del dia.

Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols

  • La música, amb un concert programat cada dia.

L’apartat musical serà un dels ingredients principals del retorn del Nomad Festival a Sant Feliu Guíxols, amb un protagonisme molt especial de la nit de la revetlla de Sant Joan. El dia 22 de juny obriran l’apartat musical Future is Female, que donaran vida al millor de la música negra amb la veu potent de la Suzanne, un dels grans èxits del darrer Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols.

Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols

La revetlla de Sant Joan es viurà al Nomad Festival al ritme de Lovejoy, que repassarà els èxits internacionals d’estils com el rock, el funk o el soul. Tot seguit, la festa de la nit més curta continuarà amb la Disco Move It, amb els millors temes de la pista de ball des dels vuitanta fins a l’actualitat.

Els encarregats d’acomiadar el Nomad Festival el dia 24 de juny seran els Juke Movie amb un concert espectacle en què podrem gaudir de les millors bandes sonores mentre els seus integrants expliquen la història de les pel·lícules protagonistes.

  • El Market, amb diverses marques independents d’àmbits com la moda, l’art o la decoració.

Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols

Del 22 al 24 de juny hi haurà la possibilitat de conèixer diverses marques independents amb propostes innovadores i de qualitat en els àmbits de la moda, els complements, l’art o la decoració. El Nomad Market aposta per les marques locals i conceptes com l’slowfashion.

Coneix més sobre el NOMAD FESTIVAL

MÉS INFORMACIÓ

Un esdeveniment familiar i itinerant per tota Catalunya

data inici
22-06-2018
data fi
24-06-2018

Lloc

Jardins Juli Garreta a Sant Feliu de Guíxols
Comarca del Baix Empordà

Comarca:

Baix Empordà
Latitud i Longitud:
41.781118, 3.032749
Mòbil:
654 140 943
E-mail:
info@nomadfestival.es
Web:
https://www.nomadfestival.es/?#

Més informació

L’experiència itinerant

  • Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori.
Nomad Festival a Sant Feliu de Guíxols