EDUCACIÓ A LA MUSICALITAT A MUSIC TOGETHER

Educació a la musicalitat per a infants de 0 a 5 anys

Music Together és un mètode pioner d’educació musical a la primera infància originari dels Estats Units i difós a tot el món.

music together

En els seus cursos s’ofereixen activitats musicals per a tota la família, perquè l’aptitud natural musical dels nens es desenvolupi en un entorn d’aprenentatge estimulant, on cada nen participa segons el seu nivell.

Cada curs consisteix en 10 sessions, una per setmana, de 45 minuts de durada i es duu a terme en grups de 6-12 infants acompanyats pels adults.

A cada grup hi participen nens de diverses edats – de pocs mesos fins a 5 anys – perquè cadascú,  mares, pares, germans, avis, etc., participi a la seva manera per construir la classe junts.

El professor condueix les sessions a partir d’un repertori variat i seleccionat de cançons i músiques de tot el món, focalitzant-se cada vegada en diferents aspectes rítmics, melòdics, tonals, perceptius, motors, visuals i lúdics, per valoritzar-los o utilitzar-los com a eines per enriquir els altres.

El cant, la gestualitat, l’ús d’instruments i objectes, la dansa i la improvisació són els vehicles principals per aconseguir transmetre als petitons i als seus adults l’harmonia i l’alegria de jugar amb música.

L’ús de cançons en anglès (i altres idiomes) és funcional al context musical, i l’enriqueix de sons menys habituals.


PUBLICITATCada trimestre es facilita un CD i un llibre il·lustrat Music Together que constitueixen el material del curs i que estan plens d’idees i suggeriments per descobrir a casa la il·lusió de fer música junts: Music Together.

Després de tres anys d’experiència a Barcelona, Music Together segueix impartint cursos en diferents barris com Gràcia, l’Eixample, Sant Gervasi, Sagrada Família i, a partir d’aquest Nadal, Poble Nou.

Els nens aprenen de manera diferent als adults (imiten, juguen, interactuen amb els altres).

Sessions gratuïtes de DEMO

Vine a una de les nostres sessions de proves gratuïtes! Demana hora!

Mira on ens pots trobar:

music togetherMÉS INFORMACIÓ

Més informació

Mira on ens pots trobar: