EL CASTELL TEMPLER DE GARDENY, A LLEIDA

Torna al passat visitant el castell templer de Gardeny!

De dimarts a dissabtes de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 19.30 hores
Diumenges i festius de 10 a 13:30 hores

Proposta per descobrir l’escenari històric de l’època templera de fa vuit segles. Al segle XIII, la casa templera de Gardeny era un dels principals centres de poder de l’Orde del Temple de la Corona d’Aragó.


PUBLICITATAl centre es pot visionar un audiovisual sobre la història de l’Orde del Temple i una escenografia que ens endinsa en el per què, com i quan d’aquesta institució medieval de caràcter religiós i militar.

El conjunt monumental de Gardeny constitueix un dels testimonis més destacats de l’arquitectura templera aixecada a Catalunya durant la segona meitat del segle XII. Tot i que entre els segles XVII i XVIII es realitzarien profundes modificacions que acabarien alterant l’antiga fisonomia del conjunt medieval, actualment encara es conserven nombrosos testimonis del recinte sobirà. Un espai delimitat per un perímetre de muralles i flanquejat per torres, a l’interior del qual es distribuirien els diferents edificis articulats entorn d’un pati central.

Fes una visita virtual aquí.

Preu: 2.60€ – Reduïda: 1.60€.

*Entrada gratuïta si es visita arribant amb el bus turísitc.

MÉS INFORMACIÓ

Turisme de Lleida

Major 31, bis25007 Lleida
Telèfon:
973 700 319
E-mail:
infoturisme@paeria.es

Més informació

Amb la arribada de l'estiu el bus turístic circularà tots els dies fins al 13 de setembre amb entrada gratuïta al Castell dels Templers.
Informació i imatges cedides per l'Oficina d'Informació i Turisme de Lleida